The wishlist name can't be left blank
levering hekwerk caribbean

Informatiepagina

Levering hekwerk Caribbean

Lees verder!

Wij willen alle Nederlanders kunnen bedienen, dus is er ook de mogelijkheid om uw hekwerk te bestellen bij ons en dit te laten verschepen door een derde partij. Binnen ons bedrijf bevelen zij NNR Global Logistics Netherlands B.V.  aan als betrouwbare en betaalbare verzendpartner. Bekijk nu de mogelijkheden voor levering hekwerk Caribbean.

De voordelen van exporteren:

- Als u de bestelling plaatst met een adres dat in het buitenland gevestigd is, kunnen wij een 0% BTW tarief aanhouden en is het een stuk kleinere investering.
- Als u hekwerken laat verschepen met een betaalbare partner, en onze hekwerken koopt, heeft u de goedkoopste manier om hekwerk te krijgen waar u wilt.

Internationaal verzenden

Als u bent gevestigd in het Caribische gebied maar toch óók goedkoop hekwerk van ons wenst te hebben, dan verwijzen wij u graag door naar onze gerenommeerd logistieke partner NNR Global Logistics Netherlands B.V. Met regelmaat kopen klanten bij ons hekwerken en wordt vervolgens het hele logisieke proces voor de klant  door NNR ontzorgt. Bij deze partner kun u terecht voor kleine pakketten, maar ook voor volle containers hekwerken. Bij het vervoeren van uw product naar het buitenland komt veel kijken, daarbij is een goede voorbereiding belangrijk. Onze partner verzorgt het hele traject, van beginpunt tot eindbestemming. Belangrijkste aspect hierin is dat u als klant volledig wordt ontzorgd, vanaf het begin bestellen tot de uiteindelijke levering bij u. Meer informatie willen inzien over NNR? Klik dan hier

Locaties waar wij hekwerk kunnen leveren in de Caribbean:
- Hekwerken met poorten in Aruba
- Hekwerken met poorten in Bonaire
- Hekwerken met poorten in Curacao
- Hekwerken met poorten in Jamaica

Close