The wishlist name can't be left blank

De voordelen van een Locinox poortsluiter

banner-de-voordelen-van-een-locinox-poortsluiter
Geplaatst in: Nieuws
Door

Het kiezen van een poortsluiter is de beste manier om ervoor te zorgen dat u uw deur of poort veilig kunt sluiten wanneer dat nodig is. Het slimme mechanisme creërt een lus rond uw poort die na opening dichtzwaait, waardoor de windweerstand wordt verminderd en de scharnieren minder worden belast. Het resultaat is een poort die langer meegaat en er praktisch op vooruit gaat.

Zou u zich zorgen maken als u uw poort bent vergeten te sluiten en deze open blijft totdat iemand arriveert om hem te sluiten? Een poort die automatisch sluit wanneer u vergeet hem op dicht te doen is de oplossing. Met een poortsluiter kunt u uw woning of bedrijfspoort effectief en betrouwbaar laten sluiten.

U wilt uw deur of poort niet open laten staan, mogelijk om beveiligings- of veiligheidsredenen. U bent hiervan verzekerd door een effectieve poortsluiter te installeren, zoals één van de Locinox poortsluiters.

Wat is een poortsluiter?

Een poortsluiter is ontworpen om een poort vleugel soepel en veilig te sluiten zonder het te vergeten en het risico op letsel voor iedereen die er doorheen gaat. De poort kan na de installatie van de poortsluiter eenvoudig met de hand worden geopend en zodra deze is losgelaten, sluit deze met een veilige snelheid. Het hebben van een poortsluiter zorgt voor veiligheid op uw terrein.

Met verschillende huishoudelijke en industriële toepassingen bieden poortsluiters controle en betrouwbaarheid en kunnen ze worden gemonteerd op houten en metalen poorten zoals: loopdeur van dubbelstaafmat, inrijpoort van dubbelstaafmat, loopdeur van tuinhek op maat. Hiervoor heeft u een hoogwaardige poortsluiter nodig van het merk Locinox als u een product wilt dat eenvoudig te installeren is en snel en stabiel sluit.

Voorbeeld foto 1 locinox tiger

Locinox poortsluiters

De Locinox poortsluiters zijn gebaseerd op een mechanische veer met een gepatenteerd oliedempingssysteem. Door deze oliedemping blijft de poortsluiting het hele jaar door stabiel bij alle weersomstandigheden. Indien gewenst kunt u de sluitsnelheid en kracht van de poortsluiters aanpassen. Daarnaast biedt Locinox poortsluiters aan met het hoogste beveiligingsniveau voor een breed scala aan commerciële en residentiële toepassingen.


Voor buitengebruik zijn hoogwaardige materialen en oppervlaktebehandelingen nodig. Daarom gebruikt Locinox uitsluitend roestvrij staal en non-ferro metalen als grondstof. Om hoge eisen te stellen, verzinkt Locinox de materialen waar mogelijk om roest tegen te gaan. Als gevolg hiervan zijn de producten duurzamer dan goedkopere alternatieven.

Bovendien zijn Locinox poortsluiters vooral opmerkelijk omdat ze moeiteloos kunnen worden geïnstalleerd op bestaande of nieuwe poorten zonder de scharnieren te veranderen of een duur apparaat aan te schaffen om ze te sluiten.

De voordelen van Locinox poortsluiters

Locinox poortsluiters zijn van de volgende generatie die functioneel en soepeler zijn. Het gebruik en installeren van deze poortsluiter heeft enkele voordelen. Enkele van deze voordelen zijn als volgt:

  • Met Locinox poortsluiters sluit de deur van uw huis altijd veilig en vertrouwd achter u.
  • Zodra u uw Locinox poortsluiter eenvoudig volgens de handleiding installeert, zal uw hele gezin er jarenlang gebruik van kunnen maken.
  • Het bedrijf biedt weerbestendige producten van -30°C tot 70°C;
  • Elk product wordt geleverd met universele bevestiging middels het Quick-fix systeem.
  • Het installeren van een Locinox Poortsluiter is snel en eenvoudig. Niets is makkelijker dan een hydraulische poortsluiter of een ander type Locinox poortsluiter in slechts enkele minuten te installeren.

De Locinox poortsystemen zijn bovendien kosteneffectief en efficiënt en wellicht is er een type poortsluiter die aan uw budget voldoet. De automatische sluiting is een handige functie als je jonge kinderen of huisdieren hebt.

Locinox Poortsluiter – Stijlen en Types

Locinox kan bijna elk type poortvleugel voorzien met een betaalbare en betrouwbare poortsluiter. U kunt kiezen uit een reeks hydraulische poortsluiters van Locinox, en elke poortsluiter heeft zijn eigen unieke kenmerken. Om uw eigendommen veilig te houden, kunt u ook kiezen uit een brede selectie poortsluiters in combinatie met sloten van Locinos. Enkele voorbeelden van Locinox poortsluiters uitgelicht met de voor- en nadelen:

Locinox Tiger

Zelfsluitend mechanisme op basis van hydrauliek. Met een geschikte openingshoek van ongeveer 180° kan uw poort eenvoudig worden gesloten. Poortsluiter is bij ons te verkrijgen voor een bedrag van ca. €275,- inclusief 21% BTW.

Voorbeeld foto 2 locinox tiger

Pluspunten

- De sluitsnelheid wordt niet beïnvloed door temperatuurveranderingen
- Geschikt voor zowel links als rechts bewegende poorten
- Geïntegreerde voorspanning voor extreem soepele montage
- Eenvoudige en snelle montage: Quick-Fix

Nadelen

- Terwijl u de installatie handmatig voltooit, moet u alle stappen volgen.
- De Tiger is geschikt voor poorten met een gewicht van minder dan 75 kg

Klik hier om de Lociniox Tiger te bekijken in de webshop.

Locinox Interio

Een optieset die kan worden gebruikt om de binnenpoort dichter bij de grond te bevestigen. Het bestaat uit een wandpaneel en een grondscharnier.

Voorbeeld foto locinox interio

Pluspunten

- Esthetisch & compact ontwerp
- Automatische sluitkracht over 125° met regelbare snelheid
- Sluitsnelheid ongevoelig voor temperatuurveranderingen
- Geef binnenpoorten een stijlvolle uitstraling
- Duurzaam en flexibel

Nadelen

- Alleen beschikbaar voor poorten met een profiel van 50 en 60 mm met een maximum 2 mm dikte
- Duur in aanschaf. Verkrijgbaar voor een bedrag van ca. €500,- inclusief 21% BTW.

Klik hier om de Lociniox Interio te bekijken in de webshop.

Locinox Mammoth: Zeer krachtige hydraulische 180° poortsluiter en scharnier-in-een

Door een stijlvol Locinox zelfsluitend scharnier op uw deur op te installeren, gaan ze soepel open en sluiten ze sierlijk. Bovendien kunt u de kracht, de sluitsnelheid en de uiteindelijke klik onafhankelijk van uw behoeften aanpassen.

Voorbeeld foto locinox mammoth

Pluspunten

- Geschikt voor poorten met een gewicht tot 150 kg
- Gechtikt voor vleugels van maximaal 150 cm lang
- Openingshoek van 180°
- Inclusief Dino scharnier
- Een instelbare sluitsnelheid en kracht

Nadelen

- Relatief groot in omvang
- Doordat het een poortslutier en scharnier in één is, kan de installatie iets langer duren.

Klik hier om de Lociniox Mammoth te bekijken in de webshop.

Locinox Samson 2: de alleskunner en krachtpatser-in-een

Deze poortsluiter is de alleskunner van het van het merk Locinox. Deze is eenvoudiger te installeren, soepel in gebruik en het meest universeel toepasbaar als maar zijn kan. Voor een uitzonderlijk lange levensduur is hij gebouwd met hoogwaardige componenten en onderdelen. 

Voorbeeld foto locinox samson 2

Pluspunten

- De Sampson 2 kan gemonteerd worden op 90° of 180° scharnieren,
- Het is eenvoudig om de laatste sluitsnelheid en sluitkracht aan te passen
- Openingshoek tot 150°
- Traploos regelbare eindslag voor perfecte sluiting
- Voor vleugels tot maximaal 150 kg en maximaal 200 cm breed.
- Het installeren van de beugels wordt vereenvoudigd door de goed ontworpen installatiebeugels.

Nadelen

- Duur in aanschaf. Verkrijgbaar voor een bedrag van ca. €360,- inclusief 21% BTW.

Klik hier om de Lociniox Samson 2 te bekijken in de webshop. Zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig opvolgt tijdens de installatie.

Locinox Lion: compacte en meerwaardige poortsluiter, past in elke poortsituatie

Locinox Lion is uniek in hun klasse. Ze kunnen in alle poortsituaties worden gebruikt. Bovendien maken zowel 90°- als 180°-railsets deel uit van het pakket, waardoor de veelzijdigheid op locatie het een perfecte poortsluiter maakt om te gebruiken. Poortsluiter is bij ons te verkrijgen voor een bedrag van ca. €310,- inclusief 21% BTW.

Voorbeeld foto locinox lion

Pluspunten

- Esthetisch aantrekkelijk ontwerp zorgt voor een stijlvolle uitstraling van uw poorten!
- Temperatuur heeft geen invloed op sluitsnelheid
- Zowel te gebruiken in links als rechts bewegende poorten.
- Vlotte montage met geïntegreerde voorspanning

Nadelen

- Zorg ervoor dat u het snelle installatiesysteem begrijpt voordat u gaat installeren.
- De poortsluiter is relatief groot in omvang.
- De Lion is geschikt voor poortvleugels van minder dan 110 centimeter

Klik hier om de Lociniox Lion te bekijken in de webshop.

Locinox Poortsluiters: waarom zou u ze kiezen?

Locinox poortsluiters zijn de beste keuze als u een nieuwe poort installeert of een bestaande poort vervangt. We zullen je vertellen waarom.

Locinox bepaalt al meer dan 30 jaar de normen van hoogwaardig poortbeslag. Een breed scala aan hekken en poorten wereldwijd wordt beschermd door hun sloten, poortsluiters en scharnieren, die tot de beste in hun categorie behoren. Locinox poortsluiters zijn een voorbeeld van een productlijn met industriële sterkte, kwaliteit en duurzaamheid. Tijdens de tests van het Locinox Research and Development (R&D) team worden alle producten grondig getest in de meest extreme omstandigheden om de kwaliteit te behouden. Voordat een product op de markt wordt gebracht, worden scharnieren minimaal 150.000 keer getest. Daarnaast geeft het bedrijf 3 jaar garantie.

Conclusie

Om in de term van poortsluiters te blijven, "tijd is geld". Daarom zijn Locinox poortsluiters zo ontworpen dat ze snel en eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd. Het installeren van het systeem duurt slechts enkele minuten dankzij het gepatenteerde quick-fix en plug & play-ontwerp. Met de Locinox poortsluiter verlengt u de levensduur van uw poort en zorgt u voor de veiligheid ervan. Heeft u nog vragen welke poortsluiter bij u past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice middeld, e-mail, telefoon of chat.

25 oktober 2021
Opmerkingen
Geef een reactie