The wishlist name can't be left blank

Bouwhekken

33 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Bouwhek High Security - Loopdeur
    Bouwhek High Security - Loopdeur

    Bouwhek High Security loopdeur geschikt voor een eenvoudige, tijdelijke doorgang. Loopdeur geeft een extra veiligheid vanwege de kleine mazen. 

    Regular Price € 96,74 Special Price € 87,07 € 71,96
    Toevoegen
  2. Bouwhek High Security - Middenbuis / Hoekversteviging
    Bouwhek High Security - Middenbuis / Hoekversteviging

    Bouwhek High Security geschikt voor een eenvoudige, tijdelijke afscheiding. Extra sterk vanwege de middenbuis en hoekversteviging. 

    Regular Price € 84,82 Special Price € 76,34 € 63,09
    Toevoegen
  3. Klem - Bouwhek
    Klem - Bouwhek

    Deze standaard klem dient ter bevestiging van twee Ø42 mm palen, de verticale staanders van twee hekken. Eenvoudig te monteren middels.

    Regular Price € 3,39 Special Price € 3,05 € 2,52
    Toevoegen
  4. Klem High Security - Bouwhek
    Klem High Security - Bouwhek

    De High Security bouwhekklem is voorzien van een speciale opgesloten moer die enkel met de High Security sleutel te openen is, waardoor demonteren bemoeilijkt wordt. 

    Regular Price € 4,79 Special Price € 4,31 € 3,56
    Toevoegen
  5. Klem met inbusbout - Bouwhek
    Klem met inbusbout - Bouwhek

    Deze klem met inbusbout dient ter bevestiging van twee Ø42 mm palen, de verticale staanders van twee hekken. Eenvoudig te monteren.

    Regular Price € 4,65 Special Price € 4,19 € 3,46
    Toevoegen
  6. Klem t.b.v 60 mm buis - Bouwhek
    Klem t.b.v 60 mm buis - Bouwhek

    Deze klem dient ter bevestiging van een bouwhek aan een Ø60 mm staander/paal. Eenvoudig te monteren middels voorgeassembleerd bevestigingsmateriaal.

    Regular Price € 3,92 Special Price € 3,53 € 2,92
    Toevoegen
  7. Klem High Security t.b.v 60 mm buis - Bouwhek
    Klem High Security t.b.v 60 mm buis - Bouwhek

    Deze high security klem dient ter bevestiging van een bouwhek aan een Ø60 mm staander/paal. Alleen te (de)monteren middels speciale high security sleutel.

    Regular Price € 6,36 Special Price € 5,72 € 4,73
    Toevoegen
  8. Kunststof blok 800x290x135mm licht - Bouwhek
    Kunststof blok 800x290x135mm licht - Bouwhek

    Dit kunststoffen blok is geschikt voor het neerzetten en verstevigen van lichte bouwhekken. Eenvoudig te verplaatsten wegens zijn gewicht.

    Regular Price € 21,63 Special Price € 19,47 € 16,09
    Toevoegen
  9. Kunststof blok 680x245x150mm - Bouwhek
    Kunststof blok 680x245x150mm - Bouwhek

    Dit kunststoffen blok is geschikt voor het neerzetten en verstevigen van zwaardere bouwhekken. Vervaardigd uit gerecycled kunststof.

    Regular Price € 25,24 Special Price € 22,72 € 18,78
    Toevoegen
  10. Scharnier - Bouwhek
    Scharnier - Bouwhek

    Dit thermisch verzinkte scharnier is geschikt voor een bouwhek loopdeur. Dit scharnier maakt het creëren van een toegang mogelijk.

    Regular Price € 17,98 Special Price € 16,18 € 13,37
    Toevoegen
  11. Grondpen - Bouwhek
    Grondpen - Bouwhek

    Deze grondpen wordt gebruikt om de schoorbuis in de grond vast te zetten. Gebruik van de grondpen zorgt voor extra stabiliteit aan het bouwhek.

    Regular Price € 16,87 Special Price € 15,18 € 12,55
    Toevoegen
  12. Bouwhek - Opzethek
    Bouwhek - Opzethek

    Bouwhek opzethek is geschikt voor het verhogen van bouwhekken. Het opzethek heeft vernauwde poten.

    Regular Price € 87,66 Special Price € 78,89 € 65,20
    Toevoegen

33 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bouwhekken van Hekkenwereld

Bouwhekken, op elk bouwterrein zie je ze. En je kunt ook niet zonder, want het is dé ideale afzetting. Het biedt een goede afscheiding voor gevaarlijke bouwplaatsen en voorkoming van diefstal.

De bouwhekken die Hekkenwereld levert zijn van hoge kwaliteit en stabiliteit. De hekken zijn gegalvaniseerd en vervaardigd uit massief draad. Gegalvaniseerd houdt in dat de hekken gecoat zijn d.m.v. een galvano-elektrisch proces, een soort bad met twee elektroden. Het voorkomt dat de bouwhekken aangetast worden door corrosie. Zo gaan je bouwhekken jarenlang mee. Tevens zijn alle bouwhekken, bouwhekblokken of toebehoren los te verkrijgen in onze webshop.


Bouwhekken bij Hekkenwereld scoren een 9,1 als tevredenheid van onze klanten

Wij vinden het enorm belangrijk dat de producten en diensten die wij leveren overeen komen met de kwaliteit en service die u van ons kan verwachten. Wanneer klanten namelijk tevreden zijn over onze producten en diensten dan zijn wij dat natuurlijk ook. Gemiddeld scoort bouwhekken Hekkenwereld in Nederland een 9,1 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Daar zijn wij heel erg trots op! Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.


Stabiel, functioneel en voordelig!

De bouwhekken van Hekkenwereld zijn van hoge kwaliteit en stabiliteit door de massieve spijlen. Ze zijn gegalvaniseerd en vervaardigd uit massief draad. Bang dat de bouwhekken omvallen hoef je dus niet te zijn. Doordat de staven gekruist gelast zijn, bieden de bouwhekken een stabiele, voordelige en functionele oplossing.


Éen maat kwaliteit

Het bouwhek van Hekkenwereld is 1 maat: 200cm hoog en 345cm breed. De samenstelling kunt u zelf bepalen. Via de webshop kunt u eenvoudig aangeven hoeveel bouwhekken u heeft. Vergeet niet de bijhorende onderdelen te bestellen, zoals de blokken, klemmen en/of wielen. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd de klantenservice van Hekkenwereld raadplegen.

Wanneer kiezen voor bouwhekken?

Als u een terrein of stuk land tijdelijk wilt afsluiten i.v.m. diefstal en veiligheid is een bouwhek de ideale afscheiding. Bouwhekken worden veel gebruikt bij verbouwingen en evenementen. Het is een goedkope manier om een groot gedeelte af te sluiten, Daarnaast zijn deze hekken ook herbruikbaar.

Wat kosten bouwhekken?

Bouwhekken kosten ongeveer tussen de 30 en 50 euro per meter inclusief btw en compleet met blokken en klemmen. De prijzen worden bepaald aan de hand van gekozen bouwhek model in combinatie met het type blok en klem.

Van welk materiaal zijn bouwhekken gemaakt?

Bouwhekken zijn gemaakt van staal en zijn vervolgens verzinkt tegen roest. De hekken hebben een hoge kwaliteit en stabiliteit door de massieve spijlen. De bouwhekken zijn 200 cm hoog en 345 cm breed en zijn in diverse spijldiktes en maaswijdtes te verkrijgen.