The wishlist name can't be left blank

Dubbelstaafmatten

85 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Tussenbeugel - Staafmat Ø60 mm
  Tussenbeugel - Staafmat Ø60 mm

  Deze tussenbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: 2x Tussenbeugel (in kleur), 2x RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 4,25 Special Price € 4,04 € 3,34
  Toevoegen
 2. Hoekbeugel - Staafmat Ø60 mm
  Hoekbeugel - Staafmat Ø60 mm

  Deze hoekbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: 1x Hoekbeugel (in kleur), 2x RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 4,78 Special Price € 4,54 € 3,75
  Toevoegen
 3. 3-puntsbeugel - Staafmat Ø60 mm
  3-puntsbeugel - Staafmat Ø60 mm

  Deze 3-puntsbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: Hoek-/tussenbeugel, 4x RVS bout, moer en ring

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 7,58 Special Price € 7,20 € 5,95
  Toevoegen
 4. Eindbeugel - Staafmat Ø60 mm
  Eindbeugel - Staafmat Ø60 mm

  Deze eindbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: 1x Eindbeugel (in kleur), 1x RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 3,50 Special Price € 3,33 € 2,75
  Toevoegen
 5. Puntdraad - 250 meter
  Puntdraad - 250 meter

  Puntdraad voor optimale beveiliging van uw hekwerk. Deze is universeel toepasbaar op puntdraadkoppen en afstandhouders.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 126,95 Special Price € 120,60 € 99,67
  Toevoegen
 6. Afstandhouder - Puntdraad
  Afstandhouder - Puntdraad

  Afstandhouder voor het geleiden van puntdraad op palen van rond 60mm. Is vervaardigd uit gehard PVC en wordt gemonteerd om de stalen paal heen.

  Regular Price € 3,95 Special Price € 3,75 € 3,10
  Toevoegen
 7. Puntdraadkop - Recht - 60mm
  Puntdraadkop - Recht - 60mm

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze puntdraadkop. 

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 9,95 Special Price € 9,45 € 7,81
  Toevoegen
 8. Puntdraadkop - Schuin - Ø 60mm
  Puntdraadkop - Schuin - Ø 60mm

  45º schuine puntdraadkop voor het geleiden van puntdraad op palen. Deze is universeel toepasbaar op palen van rond 60mm binnen ons assortiment.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 10,95 Special Price € 10,40 € 8,60
  Toevoegen
 9. RVS klem + parker
  RVS klem + parker

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze RVS klem.   

  Regular Price € 2,75 Special Price € 2,61 € 2,16
  Toevoegen
 10. Schetsplaat - Ø60mm
  Schetsplaat - Ø60mm

  Deze schetsplaat zorgt voor versteviging bij de plaatsing van grondpalen met de diameter van Ø60mm.

  Regular Price € 7,95 Special Price € 7,55 € 6,24
  Toevoegen
 11. Schetsplaat - 60x60mm
  Schetsplaat - 60x60mm

  Deze schetsplaat zorgt voor versteviging bij de plaatsing van grondpalen met de diameter van 60x60mm.

  Regular Price € 9,95 Special Price € 9,45 € 7,81
  Toevoegen
 12. Muurbevestiging - Staafmat
  Muurbevestiging - Staafmat

  Deze muurbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Set van: muurbeugel, RVS slotbout, houtdraadbouten, moeren en ringen.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 5,95 Special Price € 5,65 € 4,67
  Toevoegen

85 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Dubbelstaafmat hekwerk van topkwaliteit met meer dan 35 jaar ervaring

Een dubbelstaafmat hek is vaak een hekwerk waar u vaak tegenaan kijkt en moet voldoen aan uw wens. Naast het optische aspect van een dubbelstaafmat hek dient het als een symbolische en functionele afscheiding van uw terrein. De serie dubbelstaafmatten bij Hekkenwereld bieden wij aan in inrijpoorten, loopdeuren, en vaste panelen. De kwaliteit van deze artikelen zijn één voor één gewaarborgd. Waarom? Simpelweg door onze unieke en kwalitatieve behandeling van ons assortiment dubbelstaafmat hekwerken.


Wist je dat dubbelstaafmatten één van de populairste hekwerken in Nederland zijn? Je kunt dubbelstaafmatten gebruiken als afscheiding voor je mooi aangelegde tuin, bescherming van kinderen en huisdieren. Maar het kan ook dienen als klimmogelijkheid voor klimplanten, om zo een afscheiding te creëren. Een groot voordeel van de dubbelstaafmat is het feit dat door de open structuur er genoeg lichtinval mogelijk blijft. Tevens zijn dubbelstaafmatten uitstekend inbraakwerend. Door de strakke vormgeving krijg je tevens een mooi strak geheel.


Een dubbelstaafhekwerk is voorzien van dubbele horizontale spijlen, waardoor dit type staafmat nog net wat steviger en stabieler is dan de enkelstaafmatten. De dubbelstaafmatten zijn in verhouding ook iets duurder dan de enkelstaafmatten. Een enkelstaafmat bestaat uit horizontale en verticale spijlen. Het is de ietwat simpelere uitvoering van de staafmatten. Maar doet zeker niet onder qua kwaliteit van de dubbelstaafmatten.


Stabiliteit van een dubbelstaafmat

Hekkenwereld levert dubbelstaafmatten in 2 soorten. De dubbelstaafmat 6/5/6 of de dubbelstaafmat 8/6/8. Het verschil hierin is de dikte van de staven. De dubbelstaafmatten zijn van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Door de gelaste kruispunten vormt dit type hekwerk een stabiele en veilige oplossing.


Bijzondere behandeling van een dubbelstaafmat hek

De gehele serie dubbelstaafmatten zijn bij ons vervaardigd uit voor verzinkt massief draad dat thermisch verzinkt is volgens norm NEN-EN-ISO 1461 en vervolgens is gepoedercoat in de gewenste kleur. Alle dubbelstaafmatten kunnen worden geleverd in de kleur verzinkt, groen (RAL 6009), grijs (RAL 7016) of zwart (RAL 9005). De matten zijn door de constructie van de kruispunt gelaste staven een stabiele en voordelige oplossing. Alle dubbelstaafmathekwerk en palen zijn enkellaags gepoedercoat volgens NEN-EN-ISO 5255 norm.


Twee typen dubbelstaafmatten

De dubbelstaafmatten zijn verkrijgbaar in 8 (6/5/6) en 10 (8/6/8) verschillende hoogtes. Beide typen zijn te verkrijgen in 3 kleuren of kies voor de thermische verzinkte uitvoering. Natuurlijk is het ook mogelijk om een compleet dubbelstaafmat-pakket te bestellen. Dit zijn complete pakketten van dubbelstaafmatten met hoogtes naar keuze.


Dubbelstaafmatten bij Hekkenwereld scoren een 9,2 als klanttevredenheid

Wij bij dubbelstaafmat Hekkenwereld vinden het belangrijk dat de producten en diensten die wij leveren overeenkomen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wanneer onze klanten namelijk tevreden zijn over onze producten en diensten dan zijn wij dat ook! Gemiddeld scoren wij met onze matten een 9,2 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Daar zijn wij heel erg trots op!


Dubbelstaafmat hekwerk kopen bij Hekkenwereld?

Alle dubbelstaafmatten zijn van hoge kwaliteit en bieden daardoor stabiliteit van uw hekwerk voor de komende decennia. Met onze jarenlange kennis en expertise kunnen wij als familiebedrijf garant staan ​​voor de kwaliteit van staafmatten hekwerk. Deze kwaliteit wordt onder andere gegarandeerd door het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige behandeling hiervan. Het toepassingsgebied van een dubbelstaafmat hek is eigenlijk best breed. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om uw tuin of perceel goed af te schermen, kinderen veilig te laten spelen of dieren binnen te houden. Daarnaast geeft onze serie dubbelstaafmatten u de mogelijkheid om de staafmat te bekleden met planten of materialen. Mocht u vragen hebben of wilt u eens een kijkje komen nemen op onze fysieke locatie, neem dan vooral even contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Welke dikte dubbelstaafmat?

Een dubbelstaafmat is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Er is een dubbelstaafmat met staven van 6 millimeter en 8 millimeter leverbaar. Het verschil is de dikte van de horizontale en verticale staven. Dit merkt men voornamelijk in stevigheid van de dubbelstaafmat in zijn geheel.

Wat is een dubbelstaafmat?

Een dubbelstaafmat is een hekwerk welke bestaat uit draad staal. Deze stalen draden zijn verzinkt en vervolgens in elkaar gelast als een stevig staafmat hekwerk. Het is vervaardigd uit 2 horizontale en 1 verticale draadstaaf. Hierdoor heet het product een dubbelstaafmat.

Wat kost een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat hekwerk is leverbaar vanaf ongeveer €30,- per meter en kan oplopen tot wel €112,- per meter voor alleen de materialen. Dit is afhankelijk van de dikte van de dubbelstaafmat, de hoogte, kleur en uitvoering.