The wishlist name can't be left blank

Hekwerken tweedehands

67 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hek #2369
  Hek #2369

  Dit hekwerk heeft een totaallengte van 18,50 meter en bestaat uit 11 hekdelen. Hekwerk wordt geleverd inclusief palen en bevestigingsmateriaal. 

    € 3.995,00 € 3.301,65
  Toevoegen
 2. Hek #5514
  Hek #5514

  Dit hekwerk heeft een totaallengte van 18,54 meter en bestaat uit 8 hekdelen. Hekwerk wordt compleet geleverd inclusief palen.

    € 665,00 € 549,59
  Toevoegen
 3. Hek #1460
  Hek #1460

  Dit hekwerk heeft een totaallengte van 36,32 meter en bestaat uit 14 hekdelen. Hekwerk wordt compleet geleverd.

    € 1.595,00 € 1.318,18
  Toevoegen

67 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Leuk u hier te verwelkomen bij tweedehands hekwerk kopen. Bij Hekkenwereld hebben wij een groot assortiment als het gaat om verschillende soorten hekwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende typen:

Tuin hekken
Tuinomheining
Spijlenhekken
Bouwhekken
Landhekken
Houten hekken
Dubbelstaafmatten hekwerk
Enkelstaafmatten
Staafmatten hekwerk
Hekwerk tuin

Groot aanbod in tweedehands hekwerken

Naast het uitgebreide bovenstaande assortiment van Hekkenwereld hebben wij ook kwalitatief goede tweedehands hekwerken die wij tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Uiteraard hanteren we hierbij ook een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het aanbod tweedehands hekwerken wordt bij ons wekelijks aangevuld. Het kan dus best voorkomen dat uw ideale tweedehands hekwerk er op dit moment niet bij zit. Maar zoals gezegd, dit kan elke week veranderen. Mocht u een specifieke wens hebben omtrent een tweedehands hekwerk, neem dan via de chat contact met ons op. Via de chat-module (zie chat-icoon rechtsonder deze pagina) komt u in direct contact met één van onze medewerkers. 

 

Wat is het voordeel van een tweedehands hekwerk?

Een groot voordeel van hekwerk tweedehands is dat u voor een een goedkope prijs een kwalitatief goed hekwerk kunt vinden. U hoeft niet bang te zijn dat op onze tweedehands producten geen garantie zit. U behoudt namelijk een jaar lang garantie op de constructie van alle hekken. Daarnaast zijn hekwerk tweedehands altijd uit voorraad leverbaar en zijn ze beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Bekijk hier om direct naar ons actuele overzicht tweedehands hekken te gaan.


Waaruit bestaat ons assortiment tweedehands hekwerken?

Dankzij het feit dat wij 35+ jaar in de wereld van hekken zitten hebben wij uitstekende relaties kunnen opbouwen met onze leveranciers en producenten. Hierdoor hebben wij in de afgelopen jaren een mooi assortiment voordelig hekwerk kunnen opbouwen waarop we trots kunnen zijn. Dit assortiment verschilt in prijs, maar nooit in kwaliteit. Wij hebben een gevarieerd aanbod van matten (dubbel- en enkelstaaf), spijlenhekken, loopdeuren, inrijpoorten, schuifpoorten, gaashekwerken (harmonica, kippengaas) en ons meest verkochte hekwerk; onze sierhekken. Bekijk hier het aanbod in sierhek bestellen.

Wellicht vraagt u zich af waarom wij tweedehands hekwerk aanbieden? Het antwoord daarop is eigenlijk best eenvoudig. Overgebleven hekwerken, restpartijen, retourzendingen verkopen wij tegen een zeer aantrekkelijke prijs de hekwerken zodat wij u als klant er toch nog blij mee kunnen maken. Net als voor onze reguliere hekwerken, leveren wij dezelfde kwaliteit en service die u altijd van ons mag verwachten.


Uw ideale hekwerk zit er (nog) niet tussen?

Geen paniek! Het kan zijn dat het tweedehands hekwerk waarnaar u op zoek was, er niet bij zit. Elke week komen er nieuwe tweedehands hekwerken online, omdat wij continu de voorraad van tweedehands hekwerk aanvullen. Wij proberen op deze manier ten allen tijde ons uitgebreide assortiment van tweedehands hekwerken te behouden.