The wishlist name can't be left blank
ijzeren hek

Informatiepagina

IJzeren hek

Lees hieronder meer!

Ijzeren hek, net dat stukje extra voor uw tuin

Wat wij vaak horen is dat mensen veel waarde hechten aan een mooie voor en/of achtertuin. Dit kan worden gedaan door de aanleg van een mooi gazon, bestrating, of beplanting. Alleen vaak ontbreekt er dan net dat stukje extra uitstraling in uw tuin, een zogeheten omheining. Dit kan bijvoorbeeld een schutting, tuinpoort of hekwerk zijn. Bij ijzeren hek Hekkenwereld bent u aan het juiste online en fysieke adres als het gaat om een uitzonderlijk groot aanbod hekwerken. Als webshop van verschillende typen hekwerken, vinden wij het erg fijn om met u mee te denken in het realiseren van uw tuinwens. Elke tuinwens is immers anders. Denk alleen al aan persoonlijke smaak, eisen en budget. Binnen onze webshop vindt u diverse ijzeren hekken, allen vervaardigd uit staal en vervolgens verzinkt en gepoedercoat. Ons gehele assortiment ijzeren hekken is beschikbaar in verschillende kleuren, afmetingen en smaken. Klik hieronder om ons uitgebreide aanbod ijzeren hekwerk te bekijken. 

Hoe ziet uw ideale ijzeren hek eruit?

Hier is het mogelijk uw ijzeren tuinhekjes zelf samen te stellen. Vaak heeft u er al over nagedacht hoe het (ideale) hek in uw tuin eruit moet gaan zien. U heeft de mogelijkheid om bij uw tuinhek verschillende punten, vullingen en spijlen te kiezen. Ook is er keuze uit diverse mooie kleuren, zodat uw tuin een mooi geheel wordt. Binnen ons assortiment hekken onderscheiden we vaak 5 soorten ijzeren hekken: tuinhek standaard, tuinhek op maat, spijlenhekken, bouwhekken en landhekken. U heeft de keuze om een tuinhek te bestellen binnen de standaard afmetingen of een tuinhek op maat samen te stellen die leverbaar is in verschillende afmetingen, kleuren en smaken. Klik hier om meer te weten te komen over het tuinhek standaard en hier voor het tuinhek op maat

Wat is belangrijk bij een ijzeren hek?

Bij Hekkenwereld lopen we al wat jaren mee in het zogeheten hekken wereldje. Hierdoor hebben wij in de loop der jaren de kennis en kunde in huis gehaald om ons assortiment te laten voldoen aan de belangrijkste kernwaarden voor een ijzeren hekwerk. Dit zijn robuustheid, kwaliteit en stevigheid. Los van het feit dat wij al wat jaren meelopen hebben wij ook de juiste connecties met onze leveranciers. Samen met onze leveranciers maken wij enkel en alleen gebruik van exclusieve en kwalitatief hoogwaardige materialen. Dankzij deze leveranciers leveren wij de garantie dat ons gehele assortiment ijzeren hekken voldoen aan de gestelde kernwaarden. U wilt immers niet een hekwerk dat na montage en een jaar gebruik niet meer werkt. 

 

Wat zijn de voordelen van een ijzeren hek bij Hekkenwereld?

Voordelen van een ijzeren hek bij Hekkenwereld:  

 

  • Alle ijzeren hekken zijn te bestellen in verschillende soorten, maten en kleuren;
  • Bij ijzeren hek Hekkenwereld hanteren wij scherpe prijzen voor al het hekwerk;
  • De montage van alle tuinhekken is zeer eenvoudig met onze meegeleverde montagehandleiding;
  • Alle hekwerken worden bij u thuis bezorgd m.b.v. onze eigen bezorger;
  • Meeste producten in onze online winkel zijn direct uit voorraad leverbaar;
  • Wij streven naar kwaliteit, robuustheid en die waarden ziet u terug in elk hekwerk!

ijzeren hek hekkenwereld

 

Contact leggen met ijzeren hek Hekkenwereld?

Wat we vaak niet moeten vergeten is dat iedere tuinwens anders is en dat hier wat vragen bij kunnen komen kijken. Een aanschaf van een hekwerk gaat immers niet over één nacht ijs. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen in de realisatie van uw tuinwens is het voor ons belangrijk goed bereikbaar te zijn. Contact kunt u gemakkelijk met ons leggen. Klik hier om contact met ons te leggen per email of telefoon. Wilt u liever online geholpen worden? Dat kan natuurlijk ook. Dankzij onze chatservice kunt u direct in contact komen met één van onze collega's. Geen enkele vraag is ons te gek en we helpen u graag met de keuze in een ijzeren tuinhek. Rechtsonderin deze pagina ziet u een zogeheten chat-icoontje. Wanneer u hierop klikt komt u direct in contact met een medewerker. 

Klanttevredenheid bij ijzeren hek: gemiddeld scoren wij een 9,5!

Belangrijk voor ons is dat u als klant tevreden bent over uw ijzeren hek. Als u dat bent, dan zijn wij dat namelijk ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort ijzeren hek in Nederland een 9,5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Bekijk hier een greep uit de ruim 825+ reviews die klanten achterlaten op onze website. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren. Tot slot kan het belangrijk zijn om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw voortuin. Benieuwd geworden wat ijzeren hek voor u zou kunnen beteken, of wilt u iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Close