The wishlist name can't be left blank

Schanskorven

8 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Schanskorf - Staafmat - 6/5/6
  Schanskorf - Staafmat - 6/5/6

  Deze schanskorf staafmat heeft staven met een dikte van 6/5/6 mm. Verkrijgbaar in verzinkte uitvoering en verschillende hoogtes.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 41,95 Special Price € 37,76 € 31,21
  Toevoegen
 2. Pakket - Schanskorf
  Pakket - Schanskorf

  Compleet pakket van schanskorf hekwerk met lengte en hoogte naar keuze. Leverbaar per 2,5 meter.

  vanaf
  €- (vul de opties in)
  € 179,61
  Toevoegen
 3. Paal - Schanskorf
  Paal - Schanskorf

  Deze palen worden gecombineerd met onze bekende dubbelstaafmatten. U kunt deze krijgen in de hoogtes van 80 t/m 223 centimeter.

  vanaf
    vanaf  € 45,87 € 37,91
  Toevoegen
 4. Afstandhouder - Schanskorf
  Afstandhouder - Schanskorf

  De door ons geleverde afstandhouder is van hoge kwaliteit en stabiliteit. Deze kan worden gebruikt als afstandhouder tussen de schanskorven.

    € 0,95 € 0,79
  Toevoegen
 5. Betonzak
  Betonzak

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze betonzak.

    € 6,95 € 5,74
  Toevoegen
 6. Snelbeton
  Snelbeton

  Dit snelbeton is een droge gebruiksklare betonmortel met een hardingstijd van circa 15 minuten. Bekijk snel ons snelbeton.

    € 11,95 € 9,88
  Toevoegen
 7. Kongkrete voor 1 paal - 500 gram
  Kongkrete voor 1 paal - 500 gram

  Kongcrete is een alternatief om hekwerken en palen vast te zetten. Het is een zeer sterk alternatief dat binnen 3 minuten vast zit.

    € 12,06 € 9,97
  Toevoegen
 8. Zinkspray
  Zinkspray

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze zinkspray.

    € 9,95 € 8,22
  Toevoegen

8 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Schanskorven bij Hekkenwereld

Bij Hekkenwereld hebben we al tientallen jaren het ruimste assortiment als het gaat om schanskorven. Schanskorven worden vaak gebruikt als erfafscheiding of schutting. Steeds vaker zien we ook dat schanskorven worden gebruikt voor bijvoorbeeld tuinhaarden, watervallen of ter decoratie. Bij elke bestelling schanskorf wordt er een uitgebreide montagehandleiding bij gedaan zodat de montage gemakkelijk zal verlopen. Via onze bestelhulp is het trouwens ook goed mogelijk om in één keer te bekijken welke onderdelen je nodig hebt voor uw type bestelling. Aan welke onderdelen moet u eigenlijk allemaal denken? Paal: U kunt deze krijgen in de hoogtes van 80 t/m 223 centimeter. Afstandhouder: De door ons geleverde afstandhouder is van hoge kwaliteit en stabiliteit. Deze kan worden gebruikt als afstandhouder tussen de schanskorven.


Pakket schanskorf

Bij de aanschaf van een (pakket) schanskorf kunt u uw complete pakket zelf samenstellen. Dit pakket is leverbaar per 2.5 meter en is te bestellen in een lengte en hoogte naar keuze. Ook is het mogelijk de behandeling te kiezen voor uw schanskorf. U heeft de keuze uit de volgende opties: verzinkt, verzinkte draad, enkellange poedercoating, magnelis.

De volgende onderdelen zitten in dit pakket: schanskorf- staafmat 6/5/6, paal en afstandhouder. Op deze manier bent u verzekerd van een schanskorf op maat passend binnen de wensen van uw tuin.