The wishlist name can't be left blank

Schanskorven

16 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Pakket - Schanskorf
  Pakket - Schanskorf

  Compleet pakket van schanskorf hekwerk met lengte en hoogte naar keuze. Leverbaar per 2,5 meter.

  vanaf
  € 155,02 € 0,00
  Toevoegen
 2. Schanskorf - Staafmat - 6/5/6
  Schanskorf - Staafmat - 6/5/6

  Deze schanskorf staafmat heeft staven met een dikte van 6/5/6 mm. Verkrijgbaar in verzinkte uitvoering en verschillende hoogtes.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 33,95 Special Price € 30,56 € 25,26
  Toevoegen
 3. Paal - Schanskorf
  Paal - Schanskorf

  Deze palen worden gecombineerd met onze bekende dubbelstaafmatten. U kunt deze krijgen in de hoogtes van 80 t/m 203 centimeter.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 45,95 Special Price € 41,36 € 34,18
  Toevoegen
 4. Snelbeton
  Snelbeton

  Dit snelbeton is een droge gebruiksklare betonmortel met een hardingstijd van circa 15 minuten. Bekijk snel ons snelbeton.

  Regular Price € 13,95 Special Price € 12,56 € 10,38
  Toevoegen
 5. Betonzak
  Betonzak

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze betonzak.

  Regular Price € 7,95 Special Price € 7,16 € 5,92
  Toevoegen
 6. Afstandhouder - Schanskorf
  Afstandhouder - Schanskorf

  De door ons geleverde afstandhouder is van hoge kwaliteit en stabiliteit. Deze kan worden gebruikt als afstandhouder tussen de schanskorven.

  Regular Price € 0,95 Special Price € 0,86 € 0,71
  Toevoegen
 7. Zinkspray
  Zinkspray

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze zinkspray.

  Regular Price € 7,95 Special Price € 7,16 € 5,92
  Toevoegen
 8. Stanley rolmaat
  Stanley rolmaat

  Dit meetlint van het merk Stanley is voorzien van een blokkeerknop en broekriembeugel. 

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 11,95 Special Price € 10,76 € 8,89
  Toevoegen
 9. Steekschop
  Steekschop

  De spade, uit hoogwaardig kwaliteitsstaal gestanst en geperst, is uitermate geschikt voor verschillende plant- en tuinwerkzaamheden.

  Regular Price € 26,95 Special Price € 24,26 € 20,05
  Toevoegen
 10. Emmer 12L
  Emmer 12L

  Deze zwarte bouwemmer is volledig van kunststof en wordt geleverd met verzinkte draagbeugel. Heeft een inhoud van 12 liter.

  Regular Price € 4,95 Special Price € 4,46 € 3,69
  Toevoegen
 11. IJzerzaag
  IJzerzaag

  IJzerzaag inclusief zaagblad. Het zaagblad wordt gespannen door middel van de houten handgreep. 

  Regular Price € 18,95 Special Price € 17,06 € 14,10
  Toevoegen
 12. 3M Veiligheidsbril
  3M Veiligheidsbril

  Deze 3M veiligheidsbril dient ter bescherming van de ogen tegen afspattende en/of rondvliegende deeltjes van materialen. 

  Regular Price € 5,86 Special Price € 5,27 € 4,36
  Toevoegen

16 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Schanskorven bij Hekkenwereld

Bij Hekkenwereld hebben we al tientallen jaren het ruimste assortiment als het gaat om schanskorven. Schanskorven worden vaak gebruikt als erfafscheiding of schutting. Steeds vaker zien we ook dat schanskorven worden gebruikt voor bijvoorbeeld tuinhaarden, watervallen of ter decoratie. Bij elke bestelling schanskorf wordt er een uitgebreide montagehandleiding bij gedaan zodat de montage gemakkelijk zal verlopen. Via onze bestelhulp is het trouwens ook goed mogelijk om in één keer te bekijken welke onderdelen je nodig hebt voor uw type bestelling. Aan welke onderdelen moet u eigenlijk allemaal denken? Paal: U kunt deze krijgen in de hoogtes van 80 t/m 223 centimeter. Afstandhouder: De door ons geleverde afstandhouder is van hoge kwaliteit en stabiliteit. Deze kan worden gebruikt als afstandhouder tussen de schanskorven.


Pakket schanskorf

Bij de aanschaf van een (pakket) schanskorf kunt u uw complete pakket zelf samenstellen. Dit pakket is leverbaar per 2.5 meter en is te bestellen in een lengte en hoogte naar keuze. Ook is het mogelijk de behandeling te kiezen voor uw schanskorf. U heeft de keuze uit de volgende opties: verzinkt, verzinkte draad, enkellange poedercoating, magnelis.

De volgende onderdelen zitten in dit pakket: schanskorf- staafmat 6/5/6, paal en afstandhouder. Op deze manier bent u verzekerd van een schanskorf op maat passend binnen de wensen van uw tuin.

Wat kost een schanskorf?

Een schanskorf kost ongeveer tussen de €180 en €350 per meter inclusief btw en is dan compleet met palen en afstandhouders. De schanskorven zijn in 7 hoogtes verkrijgbaar.

Hoe maak je een schanskorf?

De schanskorf bestaat uit twee dubbelstaafmatten, twee palen en afstandhouders. De dubbelstaafmatten kunnen in de paal aangehaakt worden. Vervolgens plaats je de afstandhouders tussen de 2 dubbelstaafmatten zodat de korf niet bol gaat staan onder het gewicht van de stenen als deze erin worden gestort.

Hoeveel stenen in schanskorf?

Het is belangrijk om te weten hoeveel kubieke meter stenen er in de schanskorf passen. Er is een berekening die het verband geeft tussen de grootte van de schanskorf en het nodige aantal stenen. Dit berekent u door de lengte x de breedte x de hoogte te doen. Als hier een antwoord op is, hou dan een marge aan van bijvoorbeeld 30% erbovenop zodat je waarschijnlijk zeker genoeg stenen hebt als je eenmaal gaat vullen.

Hoe plaats je schanskorven?

Bij schanskorven is het belangrijk dat de palen, matten en de afstandhouders in elkaar worden gezet voordat men verder gaat bevestigen. Het is erg belangrijk dat de palen volledig en waterpas in het beton worden gezet. In de montagehandeiding staat stap-voor-stap beschreven hoe dit het beste gedaan kan worden.