The wishlist name can't be left blank

IJzeren tuinhek

60 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hekwerk op maat
  Hekwerk op maat

  Hekwerk op maat is een tuinhek die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en nog veel me...

  vanaf
  Regular Price € 150,00 Special Price € 135,00 € 111,57
  Toevoegen
 2. Loopdeur op maat - Recht
  Loopdeur op maat - Recht

  Loopdeur op maat - Recht is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en n...

  vanaf
  Regular Price € 605,00 Special Price € 544,50 € 450,00
  Toevoegen
 3. Loopdeur op maat - Getoogd
  Loopdeur op maat - Getoogd

  Loopdeur op maat - Getoogd is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en...

  vanaf
  Regular Price € 605,00 Special Price € 544,50 € 450,00
  Toevoegen
 4. Inrijpoort op maat - Recht
  Inrijpoort op maat - Recht

  Inrijpoort op maat - Recht is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en...

  vanaf
  Regular Price € 1.165,00 Special Price € 1.048,50 € 866,53
  Toevoegen
 5. Inrijpoort op maat - Getoogd
  Inrijpoort op maat - Getoogd

  Inrijpoort op maat - Getoogd is een inrijpoort die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kieze...

  vanaf
  Regular Price € 1.165,00 Special Price € 1.048,50 € 866,53
  Toevoegen
 6. Schuifpoort op maat
  Schuifpoort op maat

  Schuifpoort op maat is een schuifpoort die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en nog...

  vanaf
  Regular Price € 1.955,00 Special Price € 1.759,50 € 1.454,13
  Toevoegen
 7. Pakket - Tuinhek Parijs
  Pakket - Tuinhek Parijs

  Compleet pakket van tuinhek model Parijs met kleur, lengte en hoogte naar keuze. Leverbaar in de lengte 2 meter t/m 50 meter.

  vanaf
  € 234,76 € 0,00
  Toevoegen
 8. Tuinhek - Parijs
  Tuinhek - Parijs

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons Tuinhek.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 149,95 Special Price € 134,96 € 111,54
  Toevoegen
 9. Loopdeur - Parijs
  Loopdeur - Parijs

  Deze loopdeur is vervaardigd uit staal en is vervolgens verzinkt en gepoedercoat. De loopdeur is ook makkelijk in breedte aanpasbaar.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 398,95 Special Price € 359,06 € 296,74
  Toevoegen
 10. Inrijpoort - Parijs
  Inrijpoort - Parijs

  Deze inrijpoort is vervaardigd uit staal en is vervolgens verzinkt en gepoedercoat. De inrijpoort is ook makkelijk in breedte aanpasbaar.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 681,95 Special Price € 613,76 € 507,24
  Toevoegen
 11. Pakket - Tuinhek Rome
  Pakket - Tuinhek Rome

  Compleet pakket van tuinhek model Rome met keur, lengte en hoogte naar keuze. Leverbaar in de lengte 2 meter t/m 50 meter.

  vanaf
  € 213,16 € 0,00
  Toevoegen
 12. Tuinhek - Rome
  Tuinhek - Rome

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons Tuinhek.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 125,95 Special Price € 113,36 € 93,69
  Toevoegen

60 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bij Hekkenwereld adviseren wij u graag in ijzeren tuinhekjes!

Vandaag de dag hechten mensen veel waarde aan een mooie voor- en /of achtertuin. Met behulp van Hekkenwereld, dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde ijzeren tuinhekjes, kunnen wij u adviseren bij het vinden van mooie ijzeren tuinhekjes die geheel aan uw wensen voldoet. Als online aanbieder van verschillende hekwerken, vinden wij het erg fijn om met u mee te denken en halen er voldoening uit om perfect ijzeren tuinhekjes af te leveren aan uw adres. Op onze website vindt u diverse ijzeren tuinhekjes, allen vervaardigd uit staal en vervolgens verzinkt en gepoedercoat. Alle ijzeren tuinhekken van Hekkenwereld zijn makkelijk in lengte en breedte aanpasbaar.


Zelf uw ijzeren tuinhek samenstellen

Op onze website is het mogelijk uw ijzeren tuinhek helemaal zelf samen te stellen. U heeft er vast al over nagedacht hoe het hek in uw tuin eruit moet gaan zien. De meeste ijzeren tuinhekjes kenmerken zich door 2 of 3 horizontale liggers. De hoogte en lengte kunt u makkelijk aangeven tijdens het bestellen. U heeft de mogelijkheid om bij uw ijzeren tuinhek verschillende punten, vullingen en spijlen te kiezen. Ook is er keuze uit diverse mooie kleuren, zodat uw tuin een mooi geheel wordt.


Nog twijfel over de ijzeren tuinhekjes van Hekkenwereld?

Sinds kort is het mogelijk om uw gewenste ijzeren tuinhekjes te bekijken bij ons eerste kijkpunt. Dit is een offline kijk-locatie voor onze online winkel. Alle ijzeren tuinhekken uit onze webshop zijn te bekijken en eventueel te bestellen. Op deze manier kunt u alle twijfels over boord gooien en uw ijzeren tuinhekjes bestellen. Maak een afspraak en kom snel langs!

 

De voordelen van ijzeren tuinhekjes

Een ijzeren tuinhek heeft verschillende voordelen:

 

 • Alle ijzeren tuinhekjes zijn te bestellen in verschillende soorten, maten en kleuren;
 • Bij Hekkenwereld hanteren wij scherpe prijzen voor al het ijzeren hekwerk;
 • De montage van alle ijzeren tuinhekken is zeer eenvoudig met onze handleiding;
 • Op onze website is het mogelijk uw ijzeren tuinhek zelf samen te stellen;
 • Alle hekwerken worden bij u thuisbezorgd m.b.v. onze eigen bezorger;
 • Meeste producten in onze online winkel zijn direct uit voorraad leverbaar;
 • Wij streven naar kwaliteit en die kwaliteit ziet u terug in elk ijzeren hek!

dit is voor de alt text

 

Bekijk ons aanbod ijzeren tuinhekken op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor ijzeren tuinhek aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat ijzeren tuinhekjes voor uw tuin kunnen betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.


Vragen of opmerkingen? Wij helpen graag!

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444.