The wishlist name can't be left blank

Metalen tuinhek

60 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hekwerk op maat
  Hekwerk op maat

  Hekwerk op maat is een tuinhek die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en nog veel me...

  vanaf
  Regular Price € 150,00 Special Price € 135,00 € 111,57
  Toevoegen
 2. Loopdeur op maat - Recht
  Loopdeur op maat - Recht

  Loopdeur op maat - Recht is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en n...

  vanaf
  Regular Price € 605,00 Special Price € 544,50 € 450,00
  Toevoegen
 3. Loopdeur op maat - Getoogd
  Loopdeur op maat - Getoogd

  Loopdeur op maat - Getoogd is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en...

  vanaf
  Regular Price € 605,00 Special Price € 544,50 € 450,00
  Toevoegen
 4. Inrijpoort op maat - Recht
  Inrijpoort op maat - Recht

  Inrijpoort op maat - Recht is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en...

  vanaf
  Regular Price € 1.165,00 Special Price € 1.048,50 € 866,53
  Toevoegen
 5. Inrijpoort op maat - Getoogd
  Inrijpoort op maat - Getoogd

  Inrijpoort op maat - Getoogd is een inrijpoort die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kieze...

  vanaf
  Regular Price € 1.165,00 Special Price € 1.048,50 € 866,53
  Toevoegen
 6. Schuifpoort op maat
  Schuifpoort op maat

  Schuifpoort op maat is een schuifpoort die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en nog...

  vanaf
  Regular Price € 1.955,00 Special Price € 1.759,50 € 1.454,13
  Toevoegen
 7. Pakket - Tuinhek Parijs
  Pakket - Tuinhek Parijs

  Compleet pakket van tuinhek model Parijs met kleur, lengte en hoogte naar keuze. Leverbaar in de lengte 2 meter t/m 50 meter.

  vanaf
  € 234,76 € 0,00
  Toevoegen
 8. Tuinhek - Parijs
  Tuinhek - Parijs

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons Tuinhek.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 149,95 Special Price € 134,96 € 111,54
  Toevoegen
 9. Loopdeur - Parijs
  Loopdeur - Parijs

  Deze loopdeur is vervaardigd uit staal en is vervolgens verzinkt en gepoedercoat. De loopdeur is ook makkelijk in breedte aanpasbaar.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 398,95 Special Price € 359,06 € 296,74
  Toevoegen
 10. Inrijpoort - Parijs
  Inrijpoort - Parijs

  Deze inrijpoort is vervaardigd uit staal en is vervolgens verzinkt en gepoedercoat. De inrijpoort is ook makkelijk in breedte aanpasbaar.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 681,95 Special Price € 613,76 € 507,24
  Toevoegen
 11. Pakket - Tuinhek Rome
  Pakket - Tuinhek Rome

  Compleet pakket van tuinhek model Rome met keur, lengte en hoogte naar keuze. Leverbaar in de lengte 2 meter t/m 50 meter.

  vanaf
  € 213,16 € 0,00
  Toevoegen
 12. Tuinhek - Rome
  Tuinhek - Rome

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons Tuinhek.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 125,95 Special Price € 113,36 € 93,69
  Toevoegen

60 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Grootste aanbod metalen tuinhekjes binnen Nederland

Welkom bij het productaanbod aan metalen tuinhekjes van Hekkenwereld. Doordat wij al meer dan 35 jaar in het hekken wereldje zitten, hebben wij de kennis en kunde in huis om u op weg te helpen naar een metalen tuinhek. Wat we vaak horen van onze klanten is dat er nagedacht wordt om de tuin net dat extra stukje uitstraling te geven. Veelal kan dit worden gedaan door de buitenkant van uw huis een nieuwe kleur te geven, de bomen wat te snoeien of het gras opnieuw te zaaien. Vaak blijft er iets ontbreken. In de vorm van een metalen tuinhek misschien? Bij Hekkenwereld vinden we het van enorm belang dat u een duidelijk overzicht heeft welke producten wij uit voorraad kunnen leveren. Ons gehele aanbod metalen tuinhekken zijn uit voorraad leverbaar en beschikbaar in verschillende typen, soorten, afmetingen en kleuren. Hiernaast bieden wij ook een groot assortiment in staafmatten (dubbelstaafmatten en enkelstaafmatten), hekwerkpakketten en standaard hekken. Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment in tweedehands hekwerken. Op deze manier is er voor iedere specifieke wens en budget een passend hekwerk. Bekijk hierboven het grootste aanbod metalen tuinhekjes van Nederland.


Metalen tuinhekken van de beste kwaliteit

Bij het uitzoeken en bestellen van een metalen hek is het belangrijk om te weten wat het specifieke doel is van uw omheining. Hierbij kan worden gedacht aan een afscherming voor ongewenste gasten, huisdieren of kinderen. Bij Hekkenwereld hebben wij een uitgebreid assortiment als het gaat om diverse typen metalen tuinhekwerken voor verschillende doeleinden. Bij ieder individueel metalen tuinhek staan verschillende kernwaarden centraal. Stabiliteit, robuustheid en kwaliteit zijn de waarden die wij bij onze metalen tuinhekken willen waarborgen.

Doordat wij bij Hekkenwereld al 35 jaar in het vak van metalen tuinhekken zitten, hebben wij inmiddels uitstekende relaties kunnen opbouwen met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij de garantie waarborgen die u van een metalen tuinhek mag verwachten. Bij ons heeft u de keuze uit een groot assortiment metalen tuinhekjes. Heeft u een bestaand metalen tuinhek en zou u een korting willen realiseren op uw aankomende bestelling? Klik dan hier!


Bekijk ons aanbod metalen tuinhekjes op onze social media kanalen

Vaak zeggen foto’s meer dan woorden. Op onze Social Media pagina’s sluiten wij ons hierbij aan. Op deze pagina’s vindt u een aardige impressie van onze producten en hoe onze metalen tuinhekwerken staan bij onze klanten. Benieuwd geworden wat een metalen tuinhek van Hekkenwereld voor uw tuin kan gaan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken. Mocht u meer gedetailleerde afbeeldingen willen ontvangen van uw ideale metalen tuinhek? Stuur ons dan gerust een email of neem contact met ons op via de telefoon of chat-functie op deze website.  


Bestel een metalen tuinhek met behulp van onze speciale chatfunctie

Direct in contact komen met één van onze collega’s? Ook bij de service rondom een metalen tuinhek staat de klant altijd centraal. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, maken wij gebruik van onze chatservice. Een laagdrempelige manier om direct in contact met ons te komen. Door te klikken op het chat-icoontje (zie rechtsonder deze pagina) opent u het chatvenster. Vervolgens zullen wij direct proberen met u in contact te komen. Wij kijken er alvast naar uit om al uw vragen te beantwoorden. Tot snel?


Metalen tuinhek bestellen? Bekijk onze video pagina voor meer informatie!

Sinds kort hebben wij een nieuwe pagina bij Hekkenwereld. Op deze pagina wordt u in enkele korte informatieve video’s aan de hand genomen in de zoektocht naar uw ideale hekwerk. Binnen onze webshop hebben wij verschillende (sub)categorieën waarop u kunt klikken. Op deze pagina's vind u extra informatie over deze desbetreffende categorie en een overzicht van al onze producten. Op de pagina met video's leggen wij u in een korte video duidelijk uit wat u kunt verwachten bij Hekkenwereld als het gaat om bijvoorbeeld een metalen tuinhek van Hekkenwereld. Klik hier om direct één van deze video’s te bekijken. 


Gemiddeld scoren wij een 9.3 voor onze service op het gebied van metalen tuinhekjes!

Bij Hekkenwereld zijn we van mening dat de klant (lees:u) centraal moet staan, wat wij enorm belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoren wij bij Hekkenwereld een 9.3 als cijfer wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Lees bij de volgende reviews wat ongeveer 1000 bestaande klanten voor mening achterlaten. 


Metalen tuinhek: ons overzicht

Bij hekken winkel Hekkenwereld streven wij naar kwaliteit van uw tuinomheining. Bij ons kunt u een metalen tuinhek bestellen als u denkt aan het opknappen van uw tuin. Hiernaast leveren wij uit voorraad, bieden een eenvoudige zelfmontage én waarborgen een zo aantrekkelijke prijs voor u als klant. Voor ons is het belangrijk u een zo goed mogelijk advies te geven. Sinds kort is het ook mogelijk om uw metalen tuinhek 100% gratis te ontwerpen/ tekenen. Dit kan enorm eenvoudig binnen enkele minuten. Klik hier om uw ideale metalen tuinhekje vanuit huis te ontwerpen.