The wishlist name can't be left blank

Gaasmatten bestellen

10 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Dubbelstaafmat 6/5/6
  Dubbelstaafmat 6/5/6

  Deze dubbelstaafmat heeft staven met een dikte van 6/5/6 mm. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 28,95 € 23,93
  Toevoegen
 2. Dubbelstaafmat 8/6/8
  Dubbelstaafmat 8/6/8

  Deze dubbelstaafmat heeft staven met een dikte van 8/6/8 mm. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 43,95 € 36,32
  Toevoegen
 3. Tussenpaal - Dubbelstaafmat
  Tussenpaal - Dubbelstaafmat

  Deze tussenpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 4. Hoekpaal - Dubbelstaafmat
  Hoekpaal - Dubbelstaafmat

  Deze hoekpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 34,95 € 28,88
  Toevoegen
 5. Eindpaal - Dubbelstaafmat
  Eindpaal - Dubbelstaafmat

  Deze eindpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 31,95 € 26,40
  Toevoegen
 6. Pakket - Gaaspanelen
  Pakket - Gaaspanelen

  Compleet pakket van gaaspanelen in combinatie met vuren palen. Leverbaar per 1,8 meter en is de goedkoopste oplossing voor een permanente afscheiding.

  vanaf
  € 101,15 € 83,60
  Toevoegen
 7. Gaaspaneel verzinkt - 180x180 cm - Maas 10x10 cm
  Gaaspaneel verzinkt - 180x180 cm - Maas 10x10 cm

  Dit gaaspaneel heeft een afmeting van 180x180 cm en heeft staven met een dikte van 4 mm. Dit is de goedkoopste oplossing voor een permanente afscheiding.

    € 45,95 € 37,98
  Toevoegen
 8. Gaaspaneel verzinkt - 180x180 cm - Maas 5x5 cm
  Gaaspaneel verzinkt - 180x180 cm - Maas 5x5 cm

  Dit gaaspaneel heeft een afmeting van 180x180 cm en heeft staven met een dikte van 4 mm. Dit is de goedkoopste oplossing voor een permanente afscheiding.

    € 65,95 € 54,50
  Toevoegen
 9. Gaaspaneel klem - voor hout
  Gaaspaneel klem - voor hout

  Deze klem is geschikt voor het bevestigen van gaasmatten aan een houten achtergrond en wordt geleverd met 2 spaanplaatschroeven.

    € 1,55 € 1,28
  Toevoegen
 10. Gaaspaneel klem - voor staal
  Gaaspaneel klem - voor staal

  Deze klem is geschikt voor het bevestigen van gaasmatten aan een stalen achtergrond en wordt geleverd met 2 zelfborende parkers.

    € 1,55 € 1,28
  Toevoegen

10 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ruimste assortiment gaasmatten bestellen van Nederland

Leuk dat u via Google bent uitgekomen op onze webshop. Binnen onze webshop staan hekwerken en toebehoren centraal. Het gehele assortiment is uit voorraad leverbaar en is beschikbaar in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. In de afgelopen periode hebben we een uitgebreid assortiment gaasmatten kunnen opbouwen waarin kwaliteit, robuustheid en stabiliteit centraal staan. Ontdek hieronder hoe gemakkelijk het voor u wordt om een gaasmat te kunnen bestellen bij Hekkenwereld.


Welke variatie hebben wij binnen ons assortiment gaasmatten bestellen?

Een gaasmat binnen ons assortiment kan worden getypeerd als een betaalbare en gemakkelijke afrastering van uw tuin of perceel. Deze gaasmat is gemaakt uit sterk materiaal en staat bekend om de hoge mate van stevigheid. Tevens is het gaaspaneel, dankzij een uitgebreid geleverde montagehandleiding enorm gemakkelijk te monteren. De meeste klanten die gaaspanelen bij ons bestellen zorgen ervoor dat klimplanten tegen de panelen kunnen groeien. Wij raden u aan deze klimplanten de tijd te geven. Binnen afzienbare tijd wordt het rasterpaneel bedekt met prachtige groene planten. Een voorbeeld van deze zogeheten groene plant is bijvoorbeeld de Hedera. Naast het optische aspect geeft het u ook veel privacy. Ons assortiment gaasmatten is zeer divers te noemen. Ons gehele assortiment gaasmatten bestaat uit: harmonicagaasschapengaaskippengaastuingaas en volièregaas. Klik hier om eens een kijkje bij alle verschillende typen gaas!

 

De tevredenheid van onze bestaande klanten over een gaasmat bij Hekkenwereld?

Onze klanten tevreden zien, is voor ons het belangrijkste wat telt! Daarom zijn wij ontzettend trots dat wij een 9.5 scoren op het gebied van onze klanttevredenheid. Lees bij de volgende reviews wat meer dan 900 bestaande klanten voor mening achterlaten. Direct in contact komen met één van onze collega’s? Door te klikken op het chat-icoontje (zie rechtsonder deze pagina) opent u het chatvenster. Vervolgens zullen wij direct proberen met u in contact te komen. Wij kijken er alvast naar uit om al uw vragen te beantwoorden.

Een video zegt vaak meer dan duizend woorden

Wij krijgen van onze online bezoekers vaak de complimenten dat wij video inzetten om ons uitgebreide assortiment aan hekwerken en gaasmatten aan te tonen. Deze video’s helpen u als online bezoeker in uw zoektocht naar het ideale hekwerk. Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij een pagina gemaakt waarin deze video’s centraal staan. Binnen onze webshop hebben wij verschillende (sub)categorieën waarop u kunt klikken. Op deze pagina's vind u extra informatie over deze desbetreffende categorie en een overzicht van al onze producten. Klik hier om direct één van deze videos te bekijken waarin onder andere de gaasmat centraal staat. 

Waaruit bestaat ons assortiment gaasmat precies?

Wij bieden een compleet assortiment gaaspanelen aan inclusief geïmpregneerde vuren palen. Doordat de gaaspanelen met behulp van massief draad en zorgvuldige verwerking gemaakt worden, kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid hoog houden. Onze panelen en gaasmatten zijn standaard behandeld tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor wordt roestvorming bijvoorbeeld voorkomen. Een bijkomend voordeel hierbij is dat de levensduur van een gaasmat hierdoor kan worden verlengd. Deze standaard behandeling noemen wij thermische verzinking. Wat houdt een behandeling van thermisch verzinken precies in? Het staal gaat simpel gezegd in een zinkbad. Voornaamste doel is om het gaaspaneel te beschermen tegen corrosie en roest, ofwel de invloeden die van buitenaf komen. Vaak kunt u verzinkt staal herkennen aan de matte en grijze uitstraling. Wist u dat bij elke paal 3 gaasmat-klemmen worden meegeleverd? Mocht het voorkomen dat in het complete pakket aan gaaspaneel een afmeting zit die niet goed uitkomt, dan kunt u dit eenvoudig aanpassen met een ijzerzaag of haakse slijper.