The wishlist name can't be left blank
gaaspaneel kopen

Informatiepagina

Gaaspaneel kopen

Gaaspanelen van Hekkenwereld, een begrip in Nederland.

 

Wat leuk! U neemt een kijkje op onze website. Waarschijnlijk omdat u zich wilt inlezen en/of oriënteren over een nieuw gaaspaneel. Bij Hekkenwereld hebben we inmiddels een aardig assortiment in verschillende soorten hekken kunnen opbouwen. Van standaard tuinhekken en staafmatten tot hekwerken die tot op de centimeter nauwkeurig besteld kunnen worden. Op deze pagina vertellen we u graag meer over de kenmerken van een gaaspaneel, de voordelen en ons assortiment.

Waarom wordt er gekozen voor een gaaspaneel?

Over het algemeen is een gaaspaneel een zeer betaalbare (tuin)afscheiding dat gekenmerkt wordt door het stevige en kwalitatief hoogwaardige materiaal. Hiernaast is een gaaspaneel -dankzij onze uitgebreide montagehandleiding- gemakkelijk te monteren. De meeste klanten die een gaaspaneel kopen zorgen ervoor dat er een klimplant tegen het paneel aan kan groeien.  Wij adviseren u deze klimplanten de tijd te geven. Binnen een afzienbare periode is het gaaspaneel prachtig bedekt met groen. Naast het optische aspect biedt het u ook enorm veel privacy.

Wat kenmerkt een gaaspaneel bij Hekkenwereld?

Wij bieden een compleet assortiment gaaspanelen aan inclusief geïmpregneerde vuren palen. Doordat de gaaspanelen met behulp van massief draad en zorgvuldige verwerking gemaakt worden, kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid hoog houden. Bij gaaspaneel kopen vervaardigen wij onze panelen met draad en zijn standaard thermisch verzinkt. Een groot voordeel is dat de levensduur hierdoor kan worden verlengd. Wat houdt de behandeling van verzinken eigenlijk in? Deze behandeling gaat roestvorming tegen. Het staal gaat in een zinkbad en het doel hiermee is om het gaaspaneel te beschermen tegen corrosie en roest. Vaak kunt u verzinkt staal herkennen aan de matte en grijze uitstraling. Wist u dat bij elke paal 3 gaasmat-klemmen worden meegeleverd? Mocht het voorkomen dat in het complete pakket aan gaaspaneel een afmeting zit die niet goed uitkomt, dan kunt u deze gemakkelijk aanpassen met een ijzerzaag of haakse slijper. Naast het complete pakket voor gaaspaneel, kunt u ook kiezen uit gaaspaneel verzinkt 180x180 cm - Maas 10x10cm of 5x5cm. De dikte van de staven is gelijk, namelijk 4mm. Op deze manier kunt u zelf samenstellen hoeveel u nodig heeft. Bekijk hier de diversiteit in ons assortiment gaaspanelen.

Kom meer te weten over gaaspanelen in onze video

Dankzij deze pagina heeft u wat inspiratie op kunnen doen in uw zoektocht naar uw ideale type gaasmat of hekwerk. Om het u eigenlijk nog gemakkelijker te maken maken we sinds kort gebruik van korte video’s die u in 1-2 minuten uitleggen wat u bij gaaspaneel kopen kunt verwachten wanneer u een bestelling plaatst. Binnen onze webshop hebben wij verschillende (sub)categorieën waarop u kunt klikken. Op deze pagina's vind u extra informatie over deze desbetreffende categorie en een overzicht van al onze producten. Klik hier om direct één van deze videos te bekijken. 

Assortiment gaaspaneel kopen

Naast het gaaspaneel wat wij bij Hekkenwereld aanbieden, hebben wij meer typen gaas in ons assortiment. Denk hierbij aan: harmonicagaas, schapengaas, kippengaas, tuingaas en volièregaas. De meeste typen gaas spreken voor zich. Harmonicagaas wordt veelal gebruikt om grote stukken grond af te schermen. Dit is een goedkopere oplossing in plaats van een hekwerk met vaste panelen. Tevens is het gemakkelijk te plaatsen. Daarnaast wordt ons harmonicagaas, maar ook onze andere typen gaas veel gebruikt voor klein- en grootvee. Klik hier om eens een kijkje bij alle verschillende typen gazen!

Gaaspaneel kopen en de tevredenheid van onze klanten?

Onze klanten tevreden zien, is iets waar wij als team erg blij van worden! Daarom zijn wij ontzettend trots dat wij zo’n goed cijfer hebben gehaald wat betreft onze klanttevredenheid. Als u tevreden bent, halen wij daar veel energie uit om voor al onze klanten het mooiste gaaspaneel te bouwen. Lees bij de volgende reviews wat ongeveer 850+ bestaande klanten voor mening achterlaten. Direct in contact komen met één van onze collega’s? Door te klikken op het chat-icoontje (zie rechtsonder deze pagina) opent u het chatvenster. Vervolgens zullen wij direct proberen met u in contact te komen. Wij kijken er alvast naar uit om al uw vragen te beantwoorden. Of misschien staat uw antwoord hier al tussen. Tot snel?