The wishlist name can't be left blank
hekwerk

Informatiepagina

Hekwerk

Ontdek hieronder het grootste aanbod hekwerken van Nederland!

Hekwerk bestellen bij Hekkenwereld?

Op zoek naar een hekwerk...

Een hekwerk uitzoeken is een bezigheid waar veel tijd in kan gaan zitten. Waarschijnlijk loopt u al een langere tijd met de gedachte om een hekwerk aan te schaffen. Daarom is het belangrijk om een hekkenleverancier te vinden die goed past bij de wensen en ideeën die u heeft. Daarnaast is een praktische website met alle keuzes prettig om niet al te lang bezig te hoeven zijn met het uitkiezen van uw geschikte hekwerk. Welkom bij Hekkenwereld! Klik hieronder op 'bekijk het aanbod' en zie wat wij bij Hekkenwereld voor assortiment hekwerk hebben.

Familiebedrijf met 35+ jaar aan ervaring in hekwerken

Daar zijn wij! De toonaangevende hekkenleverancier Hekkenwereld! Dankzij onze kennis en ons jarenlange vakmanschap, leveren wij keer op keer hekwerk van hoogstaande kwaliteit. Kwaliteit is namelijk een van de dingen die wij zeer belangrijk vinden als bedrijf. Van tevoren is het voor u als klant fijn om te weten wat de mogelijkheden zijn. Ook bij Hekkenwereld kan het soms wikken en wegen zijn, omdat ons aanbod zeer groot is. Maar ons team staat voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Wij hebben onze expertise omgebouwd binnen elk product, om onze kernwaarden te garanderen. De conclusie die u hieruit kunt trekken, is dat wij naast het grote assortiment wat wij bezitten, u kwaliteit en exclusiviteit van ons mag verwachten. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen. Om snel uw juiste hekwerk te vinden, hebben wij alles onderverdeeld in categorieën in het hoofdmenu. Mocht u er nog niet uitkomen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Daar zijn wij tenslotte voor.

De eerste configurator in het samenstellen van uw sierhek

Sinds kort hebben wij een unieke configurator ontwikkeld die u helpt in het bepalen van uw ideale hekwerk. Dankzij deze configurator kunt u gratis en super eenvoudig een ontwerp maken hoe een sierhek zal staan in uw tuin. We starten met het geven van een naam voor uw hekwerk. In het begin kunt u de keuze maken tussen verschillende soorten punten. Deze punten zijn: geen punt, punt 151, punt 272, punt 251, punt 161 en punt 41. Hiernaast kunt u een keuze maken uit de vulling van uw sierhek. Deze vullingen zijn: geen vulling, krul, ovaal, cirkel en vierkant. Tot slot bespreken we uw wens betreffende de spijlen van uw sierhek. U heeft de keuze uit: diameter 16mm (rond), diameter 20 mm (rond), diameter 15x15 mm (vierkant) en diameter 20x20 mm (vierkant). Uw gekozen sierhek bestellen kan vervolgens worden weergegeven in uw ideale kleur. U heeft de keuze uit: verzinkt, groen (RAL 6009), groen (RAL 6064), grijs (RAL 7016), grijs (RAL 7021), zwart (RAL 9005), wit (RAL9010) en blauw (RAL 5011). Wat we hierboven dus al hadden aangegeven: de keuze is echt reuze. Als u uiteindelijk een keuze heeft kunnen maken zit er maar één ding op en dat is bestellen! Klik hier om uw ideale hekwerk gratis te ontwerpen. 

Voor welk hekwerk gaan we?

Bij Hekkenwereld bieden wij verschillende typen hekwerk aan. U kunt beslissen om een standaard tuinhek óf een tuinhek op maat te bestellen. Daarnaast hebben wij ook spijlenhekken, landhekken, bouwhekken en houten hekken in ons assortiment. Liever een staafmatten hekwerk? U kunt kiezen voor een dubbelstaafmat of enkelstaafmat, in verschillende maten, kleuren en lengtes. Tevens hebben wij ook gaasmatten en vergeet onze schanskorven en bladkorven niet! In het assortiment hebben wij ook losse onderdelen die bestelt kunnen worden. Heeft u al een kijkje genomen bij ons tweedehands hekwerk? Hier vindt u het mooiste hekwerk tegen een hele mooie prijs. Tot slot hebben wij nog voor u de Sale-hekwerken. Ook hier vindt u goede producten die uit ons assortiment zullen verdwijnen.

Het aanbod hekwerk op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat hekwerk Hekkenwereld voor u kan gaan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Belangrijk bij een hekwerk

Bij hekken winkel Hekkenwereld streven wij naar kwaliteit van uw tuinomheining. Bij ons kunt u een hek bestellen als u denkt aan het opknappen van uw tuin. Hiernaast leveren wij uit voorraad, bieden een eenvoudige zelfmontage én waarborgen een zo aantrekkelijke prijs voor u als klant. Voor ons is het belangrijk u een zo goed mogelijk advies te geven. Hek op maat van Hekkenwereld maakt het voor u mogelijk om uw tuinhek geheel naar eigen wens en budget samen te stellen. Sinds kort is het ook mogelijk om uw sierhek 100% gratis te ontwerpen/ tekenen. Dit kan enorm eenvoudig binnen enkele minuten. Klik hier om uw ideale voordelige hek vanuit huis te ontwerpen.