The wishlist name can't be left blank

Hekwerk bestellen

19 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hekwerk op maat
  Hekwerk op maat

  Hekwerk op maat is een tuinhek die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en nog veel me...

  vanaf
  Regular Price € 150,00 Special Price € 135,00 € 111,57
  Toevoegen
 2. Loopdeur op maat - Recht
  Loopdeur op maat - Recht

  Loopdeur op maat - Recht is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en n...

  vanaf
  Regular Price € 605,00 Special Price € 544,50 € 450,00
  Toevoegen
 3. Loopdeur op maat - Getoogd
  Loopdeur op maat - Getoogd

  Loopdeur op maat - Getoogd is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en...

  vanaf
  Regular Price € 605,00 Special Price € 544,50 € 450,00
  Toevoegen
 4. Inrijpoort op maat - Recht
  Inrijpoort op maat - Recht

  Inrijpoort op maat - Recht is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en...

  vanaf
  Regular Price € 1.165,00 Special Price € 1.048,50 € 866,53
  Toevoegen
 5. Inrijpoort op maat - Getoogd
  Inrijpoort op maat - Getoogd

  Inrijpoort op maat - Getoogd is een inrijpoort die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kieze...

  vanaf
  Regular Price € 1.165,00 Special Price € 1.048,50 € 866,53
  Toevoegen
 6. Schuifpoort op maat
  Schuifpoort op maat

  Schuifpoort op maat is een schuifpoort die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en nog...

  vanaf
  Regular Price € 1.955,00 Special Price € 1.759,50 € 1.454,13
  Toevoegen
 7. Tuinhek - Rome
  Tuinhek - Rome

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons Tuinhek.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 125,95 Special Price € 113,36 € 93,69
  Toevoegen
 8. Tuinhek - Wenen
  Tuinhek - Wenen

  Dit tuinhek is vervaardigd uit staal en is vervolgens verzinkt en gepoedercoat. Model Wenen is ook makkelijk in breedte aanpasbaar.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 156,95 Special Price € 141,26 € 116,74
  Toevoegen
 9. Tuinhek - Dublin
  Tuinhek - Dublin

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons Tuinhek. 

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 182,95 Special Price € 164,66 € 136,08
  Toevoegen
 10. Tussenpaal - Tuinhek
  Tussenpaal - Tuinhek

  Deze tussenpaal is geschikt voor tuinhekken standaard. Wordt compleet geleverd met inslagdop en koppelstukken. Is in verschillende kleuren leverbaar.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 62,39 Special Price € 56,15 € 46,40
  Toevoegen
 11. Hoekpaal - Tuinhek
  Hoekpaal - Tuinhek

  Deze hoekpaal is geschikt voor tuinhekken standaard. Wordt compleet geleverd met inslagdop en koppelstukken. Is in verschillende kleuren leverbaar.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 64,51 Special Price € 58,06 € 47,98
  Toevoegen
 12. Eindpaal - Tuinhek
  Eindpaal - Tuinhek

  Deze eindpaal is geschikt voor tuinhekken standaard. Wordt compleet geleverd met inslagdop en koppelstukken. Is in verschillende kleuren leverbaar.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 55,44 Special Price € 49,90 € 41,24
  Toevoegen

19 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ruimste assortiment hekwerk bestellen in Nederland

Hekkenwereld is in Nederland de webshop als het gaat om verschillende soorten hekken. Het gehele assortiment hekwerk bestellen bij Hekkenwereld worden vaak gebruikt voor zowel een afscheiding voor in de tuin als een inbraak werend hek voor bedrijven. Het gehele assortiment hekwerk bestellen en hekwerkonderdelen zijn speciaal behandeld tegen roestvorming en voorzien van een poedercoating in het groen (RAL 6009) grijs (RAL 7016) of zwart (RAL 9005). Hiernaast bieden wij bij hekken Hekkenwereld een groot assortiment in enkelstaafmattentuinhekken, palen, onderdelen en gereedschappen. Zoals je kunt zien zijn de mogelijkheden om uw eigen hek bestellen zelf samen te stellen eindeloos bij hekken Hekkenwereld.


Welk type hekwerk bestellen past bij u?

Onze hekken zijn er eigenlijk in alle soorten en maten. Hiernaast is al het door ons geleverde hekken van hoge kwaliteit en stabiliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige behandeling hiervan. Wij zijn benieuwd welk hekwerk voor u geschikt is. In onze webshop van hek winkel Hekkenwereld vindt u het meest complete en meest voordelige aanbod van hekken. Bekijk onderstaande video om meer te weten te komen over hekwerk bestellen. Gaat u bijvoorbeeld voor een standaard tuinhek, tuinhek op maat, spijlenhekken, bouwhekken of misschien toch een landhek?

We maken onderscheid tussen tuinhekken, spijlenhekken, bouwhekken en landhekken. Een tuinhek met standaard maten hebben wij uit voorraad leverbaar in verschillende kleuren, hoogtes en modellen. Als dit nou niet voor u uitkomt hebben wij ook tuinhek op maat leverbaar. Dit hekwerk kunt u op de centimeter nauwkeurig op maat bestellen en betreft een maatwerk product. Spijlenhekken hebben wij in verschillende modellen en hebben als functie een stabiele en stevige constructie voor grote stukken terrein. Onze landhekken zijn in verschillende afmetingen leverbaar en geschikt voor in een weide. Als u een tijdelijke afsluiting nodig heeft zouden wij bouwhekken adviseren te nemen. U ziet het eigenlijk al, hekwerk bestellen heeft voor iedere smaak en budget wat wils. 


Hekwerk bestellen van Hekkenwereld samengevat in een handige video

Wanneer uw bestelling binnen is hoeft u zich geen zorgen te maken over een ingewikkeld montageproces. Bij het proces van hekwerk bestellen voegen we namelijk bij elke levering een uitgebreide montagehandleiding toe. Heb je hulp nodig met kiezen van de juiste hekken? Geen enkel probleem. Wij zijn bereikbaar per telefoon, maar ook via de mail en de chat. Kortom, als u iets van hekken, palen of onderdelen nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Onderstaande video laat u zien met welk gemak u een keuze kunt maken betreffende hekken. Bent u na het bekijken van de video over hekwerk bestellen enthousiast geworden? Gaaf, wij helpen u graag met het maken van uw bestelling!