The wishlist name can't be left blank
ijzeren hekken

Informatiepagina

Ijzeren hekken

Lees hieronder meer!

Assortiment bij ijzeren hekken Hekkenwereld

Een nieuw huis gekocht? Een bestaand huis willen opknappen dankzij een tuinverbouwing? Of gewoon uw huis of tuin net dat stukje meer geven? Tegenwoordig hechten mensen veel waarde aan een mooie voor en/of achtertuin. Zeker nu we met zijn allen meer en meer tijd thuis doorbrengen. Met behulp van Hekkenwereld, dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde ijzeren hekken, kunnen wij u adviseren bij het vinden van een ijzeren hekwerk dat geheel aan uw wensen voldoet. Als online webshop van verschillende hekwerken, vinden wij het erg fijn om met u mee te denken in het bestelproces. Op onze webshop vindt u het meest uitgebreide assortiment tuinhekken van Nederland. Bekijk hieronder het grootste aanbod ijzeren hekwerken van Nederland.

Stem zelf uw ijzeren hek af op uw persoonlijke wensen

Op onze website is het mogelijk uw ijzeren hek helemaal zelf samen te stellen. Waarschijnlijk heeft u er al een tijd over nagedacht hoe uw ideale tuin eruit moet komen te zien. De meeste ijzeren hekken kenmerken zich door 3 horizontale liggers. De hoogte en lengte kunt u makkelijk aangeven tijdens het bestellen. Tevens heeft u de mogelijkheid om bij uw tuinhek verschillende punten, vullingen en spijlen te kiezen. U merkt het eigenlijk al, het beste advies dat we u kunnen geven is om gewoon een kijkje te nemen op onze webshop. Een ideaal ijzeren hek dat is afgestemd op uw persoonlijke wensen, smaak en budget. Mocht u persoonlijk advies willen hebben over welk ijzeren hek past bij u? Neem dan even contact met één van onze medewerkers via de chatfunctie. Deze is te vinden door te klikken op het icoontje rechtsonderin deze pagina. Geen enkele vraag is ons te gek, we helpen u graag!

Fysiek ons assortiment ijzeren hekken willen bekijken?

Een kijkpunt is een echte locatie waar wij onze artikelen offline presenteren. Het geeft u de mogelijkheid om de artikelen uit onze webshop in het echt te bekijken, ervaren, voelen en eventueel direct te bestellen. Bij een kijkpunt van Hekkenwereld worden de nadruk gelegd op zelfbediening. Het is geen winkel met medewerkers, maar de fysieke presentatie van artikelen uit ons assortiment. Bij iedere categorie in het kijkpunt hangt een kaartje met de naam en QR-code. Deze code kunt u scannen om vervolgens meer informatie zoals prijs en afmetingen te vinden in de webshop. Indien u zelf geen geschikte smartphone of tablet heeft dan kunt u een van onze tablets gebruiken, af te halen bij de receptie. Op deze manier kunt u ook direct uw bestelling in onze webshop plaatsen. In het kijkpunt vindt u een ruime selectie hekken, matten, gaas en onderdelen uit ons assortiment. Hiernaast kunt u ook de artikelen uit de categorie "Tweedehands" bekijken. Bijna alle artikelen staan gepresenteerd, maar indien u zeker wilt weten of het artikel dat u wilt zien ook echt aanwezig is, neem dan even contact met ons op.

 

De voordelen van ijzeren hekken

Voordelen van ijzeren hekken Hekkenwereld:  

  • Alle ijzeren tuinhekjes zijn te bestellen in verschillende soorten, maten en kleuren;
  • Bij Hekkenwereld hanteren wij scherpe prijzen voor al het hekwerk;
  • Montagehandleiding meegeleverd bij elke verzending en levering;
  • Op onze website is het mogelijk uw hek zelf samen te stellen;
  • Alle hekwerken worden bij u thuis bezorgd met onze eigen bezorgservice;
  • Meeste producten in onze online winkel zijn direct uit voorraad leverbaar;
  • Wij streven naar kwaliteit en die kwaliteit ziet u terug in elk hekwerk!

ijzeren hekken hekkenwereld

 

Bekijk ons aanbod ijzeren hekwerken op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat ijzeren hekken voor uw tuin kunnen betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Klanttevredenheid ijzeren hekken: gemiddeld scoren wij een 9,2!

Ze zeggen altijd 'een klant is koning'. Dit vinden wij bij Hekkenwereld ook. Alleen willen wij wel dat deze koning wordt omgeven door een ijzeren hek. Als koning wil je immers ongenodigde gasten en indringers weren van jouw paleis! Wat wij enorm belangrijk vinden is dat de klant (koning) altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoren ijzeren hekken bij Hekkenwereld een 9,2 als cijfer wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Lees bij de volgende reviews wat ongeveer 750+ bestaande klanten voor recensie achterlaten.