The wishlist name can't be left blank
dit is voor de alt text

Informatiepagina

Ijzeren tuinhekjes

Lees hieronder meer!

Bij ijzeren tuinhekjes Hekkenwereld adviseren wij u graag!

Vandaag de dag hechten mensen veel waarde aan een mooie voor en/of achtertuin. Met behulp van Hekkenwereld, dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde ijzeren tuinhekjes, kunnen wij u adviseren bij het vinden van mooie ijzeren tuinhekjes die geheel aan uw wensen voldoet. Als online aanbieder van verschillende hekwerken, vinden wij het erg fijn om met u mee te denken en halen er voldoening uit om perfect ijzeren tuinhekjes af te leveren aan uw adres. Op onze website vindt u diverse ijzeren tuinhekjes, allen vervaardigd uit staal en vervolgens verzinkt en gepoedercoat. Alle tuinhekjes zijn makkelijk in lengte en breedte aanpasbaar.

Ijzeren tuinhekjes zelf samenstellen

Op onze website is het mogelijk uw ijzeren tuinhekjes helemaal zelf samen te stellen. U heeft er vast al over nagedacht hoe het hek in uw tuin eruit moet gaan zien. Wist u dat het ook mogelijk is om uw loopdeur, inrijpoort of schuifpoort tweedehands zelf samen te stellen? Bij Hekkenwereld kan het allemaal en wij helpen u daar graag bij! De meeste ijzeren tuinhekjes kenmerken zich door 3 horizontale liggers. De hoogte en lengte kunt u makkelijk aangeven tijdens het bestellen. U heeft de mogelijkheid om bij uw tuinhek verschillende punten, vullingen en spijlen te kiezen. Ook is er keuze uit diverse mooie kleuren, zodat uw tuin een mooi geheel wordt.

Nog twijfel over de ijzeren tuinhekjes van Hekkenwereld?

Sinds kort is het mogelijk om uw gewenste ijzeren tuinhekjes te bekijken bij ons eerste kijkpunt. Dit is een offline kijk-locatie voor onze online winkel. Alle artikelen uit onze webshop zijn te bekijken en eventueel te bestellen. Op deze manier kunt u alle twijfels over boord gooien en uw ijzeren tuinhekjes bestellen. Maak een afspraak en kom snel langs!

 

De voordelen van ijzeren tuinhekjes

Voordelen van ijzeren tuinhekjes Hekkenwereld:  

 

  • Alle tuinhekjes zijn te bestellen in verschillende soorten, maten en kleuren;
  • Bij Hekkenwereld hanteren wij scherpe prijzen voor al het hekwerk;
  • De montage van alle tuinhekken is zeer eenvoudig met onze handleiding;
  • Op onze website is het mogelijk uw hek zelf samen te stellen;
  • Alle hekwerken worden bij u thuisbezorgd m.b.v. onze eigen bezorger;
  • Meeste producten in onze online winkel zijn direct uit voorraad leverbaar;
  • Wij streven naar kwaliteit en die kwaliteit ziet u terug in elk hekwerk!

dit is voor de alt text

 

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat ijzeren tuinhekjes voor uw tuin kunnen betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

 

Contact 

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444.