Maak een account aan en ontvang direct een kortingscoupon!

Kijkpunt

Wat is het?
Een kijkpunt kan worden gezien als een echte locatie waar u geheel vrijblijvend en zonder afspraak kunt langskomen. In het kijkpunt van Hekkenwereld loopt men letterlijk de webshop binnen waar het hele online assortiment hekwerken te bekijken is. Het doel is dat u kunt langskomen om alles in het echt te bekijken, ervaren, voelen en eventueel direct te bestellen (Het is niet mogelijk om de producten direct mee te nemen vanwege een verwerkingstijd van minimaal 5 uur, producten dienen altijd online via onze webshop te worden besteld). Op het kijkpunt wordt de nadruk gelegd op zelfbediening, dit kan door middel van een tablet die u kunt ophalen bij de receptie. Mocht u er niet uit komen, kan één van onze medewerkers (indien aanwezig) u assisteren.


Hoe werkt het?
Aan elk nieuw of tweedehands artikel in het kijkpunt hangt een klein kaartje met de naam van het artikel en een QR-code. Deze code kunt u scannen om vervolgens meer informatie en de prijs van het artikel te vinden op de webshop. Bij de receptie kunt u dan eventueel een tablet van Hekkenwereld ophalen als u zelf niet in de gelegenheid bent om te kunnen scannen. Mochten er vragen zijn, kunt u altijd even bellen naar onze telefonische klantenservice voor advies of tips: 010-5914444.

Assortiment
In het kijkpunt vindt u een ruim aanbod van de nieuwste hekwerken met de daarbij behorende accessoires waardoor u de vele mogelijkheden kunt vergelijken. Naast deze artikelen is sinds een aantal jaar de rubriek "Tweedehands" opgenomen in ons aanbod. Ook van deze rubriek wordt een ruim aanbod van artikelen in het kijkpunt vertoond. 

Openingstijden
U kunt doordeweeks langskomen bij ons kijkpunt. Onderstaand de openingstijden:
Maandag t/m vrijdag            09:00 - 16:00 uur

Locatie
Mosterd B.V.
Westgaag 10
3155DE MaaslandWij hopen u graag te verwelkomen bij ons kijkpunt!

Namens het hele team van Hekkenwereld