The wishlist name can't be left blank

Kijkpunt

Geen winkel, wel artikelen
Een kijkpunt is een echte locatie waar wij onze artikelen offline presenteren. Het geeft u de mogelijkheid om de artikelen uit onze webshop in het echt te bekijken, ervaren, voelen en eventueel direct te bestellen. Bij een kijkpunt van Hekkenwereld worden de nadruk gelegd op zelfbediening*. Het is geen winkel met medewerkers, maar de fysieke presentatie van artikelen uit ons assortiment.

 

 

Zelfbediening
Aan ieder artikel in het kijkpunt hangt een kaartje met de naam en QR-code. Deze code kunt u scannen om vervolgens meer informatie zoals prijs en afmetingen te vinden in de webshop. Indien u zelf geen geschikte smartphone of tablet heeft dan kunt u een van onze tablets gebruiken, af te halen bij de receptie. Op deze manier kunt u ook direct uw bestelling in onze webshop plaatsen. Helaas is het niet mogelijk om uw bestelling direct af te halen. Heeft u na uw bezoek nog vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u altijd even bellen met onze klantenservice: 010-5914444.

Assortiment
In het kijkpunt vindt u een ruime selectie hekken, matten, gaas en onderdelen uit ons assortiment. Hiernaast kunt u ook de artikelen uit de categorie "Tweedehands" bekijken.
Bijna alle artikelen staan gepresenteerd, maar indien u zeker wilt weten of het artikel dat u wilt zien ook echt aanwezig is, neem dan even contact met ons op.

Locatie

Mosterd B.V.
Westgaag 10
3155DE Maasland

Openingstijden
Maandag - vrijdag (m.u.v. feestdagen / bedrijfssluiting):
09:00 - 17:00 uur*
 
*Indien u geholpen wilt worden door een van onze medewerkers, kan dit echter alleen op afspraak. Bel of mail ons!
 

Wij hopen u graag te verwelkomen bij ons Kijkpunt!
Namens het hele team van Hekkenwereld