The wishlist name can't be left blank

Onderdelen

Filteren

67 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Locinox opschroefbare GRIP - BOLTON-G
    Locinox opschroefbare GRIP - BOLTON-G

    GRIP die eenvoudig, snel maar uiterst robuust bevestigd wordt aan het poortprofiel met 2 Quick-Fix bevestigingen. Wordt geleverd in een set van 2 stuks.

    vanaf
      vanaf  € 25,95 € 21,45
    Toevoegen
  2. Locinox gleufplaat - 1002M
    Locinox gleufplaat - 1002M

    Gleufplaat 1002M van het merk locinox in bruut staal of elektroverzinkt. Zijn in verschillende formaten en uitvoeringen leverbaar.

    vanaf
      vanaf  € 3,95 € 3,26
    Toevoegen
  3. Locinox opschroef scharnier - BOLTON4D
    Locinox opschroef scharnier - BOLTON4D

    180° graden draaiend scharnier dat heel snel gemonteerd kan worden, zonder te hoeven lassen. DIt kan door middel van de Quick-Fix bevestiging aan beide zijden. Verpakt per ...

    vanaf
      vanaf  € 55,95 € 46,24
    Toevoegen
  4. Locinox gelagerde oogbout + dwarsbout - 1034ROLL-HDG
    Locinox gelagerde oogbout + dwarsbout - 1034ROLL-HDG

    Locinox gelagerde oogbout + dwarsbout verzekert een uiterst soepele opening en sluiting van uw poorten. Ideaal in combinatie met de Locinox poortsluiters. 

    vanaf
      vanaf  € 44,95 € 37,15
    Toevoegen
  5. Locinox poortklauw - KLAUW-12
    Locinox poortklauw - KLAUW-12

    Bruut stalen poortklauw voor een precieze, sterke en esthetische verbinding met profiel. Compatibel met GBMU4D12 scharnier.

    vanaf
      vanaf  € 1,95 € 1,61
    Toevoegen
  6. Locinox bevestigingsgrip - GRIP12 - Verzinkt
    Locinox bevestigingsgrip - GRIP12 - Verzinkt

    Locinox bevestigingsgrip - GRIP12 is warmbadgegalvaniseerd en geschikt voor M12 scharnieren. Deze is verkrijgbaar in verzinkte uitvoering.

      € 3,95 € 3,26
    Toevoegen
  7. Locinox poortklauw - KLAUW
    Locinox poortklauw - KLAUW

    Bruut stalen poortklauw voor een precieze, sterke en esthetische verbinding met profiel. Compatibel met verschillende scharnieren.

    vanaf
      vanaf  € 2,95 € 2,44
    Toevoegen
  8. Locinox bevestigingsgrip - GRIP16
    Locinox bevestigingsgrip - GRIP16

    Locinox bevestigingsgrip - GRIP16 is warmbadgegalvaniseerd en geschikt voor M16 scharnieren. Deze is verkrijgbaar in 5 kleuren.

    vanaf
      vanaf  € 4,95 € 4,09
    Toevoegen
  9. Locinox bevestigingsgrip - GRIP16-L - Aluminium
    Locinox bevestigingsgrip - GRIP16-L - Aluminium

    Locinox bevestigingsgrip met extra lange GRIP van warmbad gegalvaniseerd staal kunt u een poort centreren op een vaste paal van 70 mm tot 120 mm. 

      € 7,95 € 6,57
    Toevoegen
  10. Locinox bevestigingsgrip - GRIP20
    Locinox bevestigingsgrip - GRIP20

    Locinox bevestigingsgrip - GRIP20 is warmbadgegalvaniseerd en geschikt voor M20 scharnieren. Deze is verkrijgbaar in 5 kleuren.

    vanaf
      vanaf  € 10,95 € 9,05
    Toevoegen

67 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bij Hekkenwereld hebben we het ruimste assortiment als het gaat om hekwerken. Al tientallen jaren zijn wij de partij als het gaat om kwalitatief hoogstaand hekwerk tegen scherpe prijzen. Bij elke bestelling wordt er een uitgebreide montagehandleiding bij gedaan zodat de montage gemakkelijk zal verlopen. Via onze bestelhulp is het trouwens ook goed mogelijk om in één keer te bekijken welke onderdelen je nodig hebt voor uw type bestelling. Aan welke onderdelen moet u eigenlijk allemaal denken?


Hieronder een impressie van welke onderdelen wij allemaal hebben: palen, bevestigingsmateriaal, koppelingen, sloten, slotvervangers, scharnieren, poortsluiters, grondgrendels, aanslagen, poortvangers, automatisering, bekleding, gereedschappen, merchandise, lak, wielen, railsen, geleidingswielen, opvangmuilen, ondersteuningsrollen, kabelspanners, koppelstiften, schuifpoortgeleiders, geleidingsrollen, eindstoppen, tandheugels, paalkappen, schijven, schalen, bollen, paalkoppen, hekpunten, ringen, krullen, sierketting, liggers, spijlen, leuningstijl, brugpaal, doppen, overklimbeveiliging, schetsplaten, krukparen, cilinders, slotcilinders, leuningdragers, sample.