The wishlist name can't be left blank

Onderdelen

Filteren

37 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Bobi Xpress - RVS + kunststof
    Bobi Xpress - RVS + kunststof

    De Bobi Xpress is een veilige en ruime wandbrievenbus. Een stevige en afsluitbare brievenbus om de post dagenlang veilig op te bergen.

      € 261,00 € 215,70
    Toevoegen
  2. Bobi Link
    Bobi Link

    Dit BOBI LINK statief komt naast de brievenbus. Dit statief is ook geschikt om meerdere BOBI brievenbussen in een groep te monteren.

    vanaf
      vanaf  € 100,00 € 82,64
    Toevoegen
  3. RVS Klep
    RVS Klep

    Deze losse inwerpklep van RVS is geschikt voor de volgende brievenbussen: Bobi Classic, Bobi Classic S, Bobi Classic B, Bobi Duo en Bobi Trio.

      € 78,00 € 64,46
    Toevoegen
  4. Bobi cIlinderslot
    Bobi cIlinderslot

    Bobi cilinderslot geschikt voor alle modellen met uitzondering van Bobi Xpress en Bobi Bella. Wordt geleverd inclusief 3 sleutels.

      € 51,95 € 42,93
    Toevoegen
  5. Bobi draaislot
    Bobi draaislot

    Bobi draaislot geschikt voor alle modellen exclusief Bobi Bella. Indien u geen cilinderslot wenst is het draaislot de vervanger.

      € 52,00 € 42,98
    Toevoegen
  6. Bobi sleutelkopie
    Bobi sleutelkopie

    Deze Bobi sleutelkopie is geschikt om sleutels bij te laten maken. U kunt zoveel sleutels bijbestellen zoals u wenst. 

      € 44,95 € 37,15
    Toevoegen
  7. Naamplaat
    Naamplaat

    Deze naamplaat is geschikt om op uw brievenbus te plakken. De aluminium houder met plakstrip wordt op de brievenbus geplakt.

      € 48,00 € 39,67
    Toevoegen
  8. Anti hengelplaat
    Anti hengelplaat

    Geschikt om het ''hengelen'' te stoppen in uw Bobi brievenbus. Geschikt voor de volgende modellen: Classic, Grande en Grande S.

      € 74,00 € 61,16
    Toevoegen

37 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bij Hekkenwereld hebben we het ruimste assortiment als het gaat om hekwerken. Al tientallen jaren zijn wij de partij als het gaat om kwalitatief hoogstaand hekwerk tegen scherpe prijzen. Bij elke bestelling wordt er een uitgebreide montagehandleiding bij gedaan zodat de montage gemakkelijk zal verlopen. Via onze bestelhulp is het trouwens ook goed mogelijk om in één keer te bekijken welke onderdelen je nodig hebt voor uw type bestelling. Aan welke onderdelen moet u eigenlijk allemaal denken?


Hieronder een impressie van welke onderdelen wij allemaal hebben: palen, bevestigingsmateriaal, koppelingen, sloten, slotvervangers, scharnieren, poortsluiters, grondgrendels, aanslagen, poortvangers, automatisering, bekleding, gereedschappen, merchandise, lak, wielen, railsen, geleidingswielen, opvangmuilen, ondersteuningsrollen, kabelspanners, koppelstiften, schuifpoortgeleiders, geleidingsrollen, eindstoppen, tandheugels, paalkappen, schijven, schalen, bollen, paalkoppen, hekpunten, ringen, krullen, sierketting, liggers, spijlen, leuningstijl, brugpaal, doppen, overklimbeveiliging, schetsplaten, krukparen, cilinders, slotcilinders, leuningdragers, sample.