The wishlist name can't be left blank
sierhek kopen

Informatiepagina

Sierhek kopen

Ontdek hieronder het grootste assortiment van Nederland!

Sierhek kopen bij Hekkenwereld

Bij Hekkenwereld bestaat ons assortiment sierhekken gemakkelijk gezegd uit twee soorten. U heeft een keuze uit ons assortiment sierhekken die geleverd worden in standaard maten of u heeft een keuze uit ons assortiment sierhekken die voor u op maat worden gemaakt. Binnen 5 werkdagen wordt uw sierhekwerk bij u thuisbezorgd. Dat wordt relaxen en wachten op uw sierhekwerk! Vrijwel alle tuinhekken kunnen op maat aan u geleverd worden. Het verschil zit hem in onze levertijden. Hoe dit precies zit voor standaard tuinhekken en tuinhekken op maat leggen wij hieronder piekfijn aan u uit!

Tuinhek standaard is een assortiment tuinhekken van hoogwaardige kwaliteit dat gemakkelijk op maat gemaakt kan worden. Door de unieke kokerprofielen in combinatie met de blinde koppelingen die daarbij horen, kunt u gemakkelijk zelf het tuinhek inkorten. Door de snellere levertijd ten opzichte van tuinhek op maat, kunt u alsnog een tuinhek met standaard maatvoering, zelf gemakkelijk en snel op maat maken tijdens de montage. Onze standaard tuinhekken worden veel gebruikt voor de voortuin, maar bijvoorbeeld ook voor om een steiger of dakterras heen. Wij bieden een complete serie aan van elk model, waaronder een bijpassende loopdeur of inrijpoort. Het grote voordeel van onze standaard tuinhekken is dat het een voorraadproduct is en wij deze doorgaans snel kunnen uitleveren. De tuinhekken zijn verzinkt, wat ertoe moet leiden dat staal beschermd wordt tegen corrosie en roest. Vervolgens komt er een laag poedercoating op om het tuinhek van de kleur groen, grijs of zwart te voorzien. We hebben in totaal 4 verschillende modellen, van elk model 2 hoogtes en in totaal dus in 3 verschillende kleuren leverbaar. De spijlen hebben een diameter van 12 millimeter en een spijlafstand van 10 centimeter hart op hart. De standaard tuinhekken zijn leverbaar in de lengtes 200 centimeter en 101 centimeter. Je kan deze op maat maken met een ijzerzaag of slijptol en het daarna bijwerken met een lakflesje die je ook bij ons kan aanschaffen. Alle sierhekwerken tuin worden geleverd met een montagehandleiding waarmee je het hekwerk gemakkelijk kan monteren. Klik hier voor ons assortiment sierhekwerk goedkoop.

Ons assortiment bij sierhek bestellen?

Bij Hekkenwereld is de ‘keuze reuze’. Op zoek naar een modern hekwerk? Of toch liever een klassieker model? Dat is helemaal niet erg want hekkenwereld heeft voor ieder wat wils. Heeft u al een kijkje genomen bij het sierlijke sierhekwerken tuin Parijs? Of misschien liever een wat strakker uiterlijk, zoals sierhekwerken tuin Rome? Of liever sierhekwerken tuin Wenen? Een vrij strak ontwerp, maar met een sierlijk aspect. Neem snel een kijkje in onze online webshop. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op onze vestiging in Maasland. Hier kunt u alle sierhekwerken tuin in het echt zien! En natuurlijk staan wij ook daar voor u klaar om al uw wensen te bespreken of vragen te beantwoorden.

De eerste configurator in het samenstellen van uw sierhek

Sinds kort hebben wij een unieke configurator ontwikkeld die u helpt in het bepalen van uw ideale tuinhek. Dankzij deze configurator kunt u gratis en super eenvoudig een ontwerp maken hoe het sierhek zal staan in uw tuin. We starten met het geven van een naam voor uw hekwerk. In het begin kunt u de keuze maken tussen verschillende soorten punten. Deze punten zijn: geen punt, punt 151, punt 272, punt 251, punt 161 en punt 41. Hiernaast kunt u een keuze maken uit de vulling van uw sierhek. Deze vullingen zijn: geen vulling, krul, ovaal, cirkel en vierkant. Tot slot bespreken we uw wens betreffende de spijlen van uw sierhek. U heeft de keuze uit: diameter 16mm (rond), diameter 20 mm (rond), diameter 15x15 mm (vierkant) en diameter 20x20 mm (vierkant). Uw gekozen sierhek bestellen kan vervolgens worden weergegeven in uw ideale kleur. U heeft de keuze uit: verzinkt, groen (RAL 6009), groen (RAL 6064), grijs (RAL 7016), grijs (RAL 7021), zwart (RAL 9005), wit (RAL9010) en blauw (RAL 5011). Wat we hierboven dus al hadden aangegeven, de keuze is echt reuze. Als u uiteindelijk een keuze heeft kunnen maken zit er maar één ding op en dat is bestellen! Klik hier om uw ideale sierhek gratis te ontwerpen. 

Sierhek kopen: ons assortiment

Bij hekken winkel Hekkenwereld streven wij naar kwaliteit van uw tuinomheining. Bij ons kunt u een hek bestellen als u denkt aan het opknappen van uw tuin. Hiernaast leveren wij uit voorraad, bieden een eenvoudige zelfmontage én waarborgen een zo aantrekkelijke prijs voor u als klant. Voor ons is het belangrijk u een zo goed mogelijk advies te geven. Hek op maat van Hekkenwereld maakt het voor u mogelijk om uw tuinhek geheel naar eigen wens en budget samen te stellen. Sinds kort is het ook mogelijk om uw sierhek 100% gratis te ontwerpen/ tekenen. Dit kan enorm eenvoudig binnen enkele minuten. Klik hier om uw ideale voordelige hek vanuit huis te ontwerpen. 

Het aanbod sierhek kopen op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hek aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat sierhekken voor u kan gaan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.