The wishlist name can't be left blank

Staafmatten hekwerk

30 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Pakket - Dubbelstaafmat 6/5/6
  Pakket - Dubbelstaafmat 6/5/6

  Compleet pakket van dubbelstaafmatten van 6/5/6mm dikte met hoogtes naar keuze. Leverbaar per 2,5 meter.

  vanaf
  € 74,58 € 0,00
  Toevoegen
 2. Pakket - Dubbelstaafmat 8/6/8
  Pakket - Dubbelstaafmat 8/6/8

  Compleet pakket van dubbelstaafmatten van 8/6/8mm dikte met hoogtes naar keuze. Leverbaar per 2,5 meter.

  vanaf
  € 82,68 € 0,00
  Toevoegen
 3. Dubbelstaafmat 6/5/6
  Dubbelstaafmat 6/5/6

  Deze dubbelstaafmat heeft staven met een dikte van 6/5/6 mm. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 22,95 Special Price € 20,66 € 17,07
  Toevoegen
 4. Dubbelstaafmat 8/6/8
  Dubbelstaafmat 8/6/8

  Deze dubbelstaafmat heeft staven met een dikte van 8/6/8 mm. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 31,95 Special Price € 28,76 € 23,77
  Toevoegen
 5. Loopdeur - Dubbelstaafmat 8/6/8
  Loopdeur - Dubbelstaafmat 8/6/8

  Deze complete deur is leverbaar in 100, 125 en 150 cm breed. Is in diverse hoogtes leverbaar en verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 403,95 Special Price € 363,56 € 300,46
  Toevoegen
 6. Loopdeur - Dubbelstaafmat 6/5/6
  Loopdeur - Dubbelstaafmat 6/5/6

  Deze complete deur is leverbaar in 100, 125 en 150 cm breed. Is in diverse hoogtes leverbaar en verkrijgbaar in de kleuren groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 339,95 Special Price € 305,96 € 252,86
  Toevoegen
 7. Inrijpoort - Dubbelstaafmat 8/6/8
  Inrijpoort - Dubbelstaafmat 8/6/8

  Deze complete poort is leverbaar in 200, 250, 300, 400, 500 en 600 cm breed. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 857,95 Special Price € 772,16 € 638,15
  Toevoegen
 8. Inrijpoort - Dubbelstaafmat 6/5/6
  Inrijpoort - Dubbelstaafmat 6/5/6

  Deze complete poort is leverbaar in 200, 300, 400, en 500 cm breed. Verkrijgbaar in de kleuren groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 648,95 Special Price € 584,06 € 482,69
  Toevoegen
 9. Tussenpaal - Dubbelstaafmat
  Tussenpaal - Dubbelstaafmat

  Deze tussenpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 30,95 Special Price € 27,86 € 23,02
  Toevoegen
 10. Hoekpaal - Dubbelstaafmat
  Hoekpaal - Dubbelstaafmat

  Deze hoekpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 31,95 Special Price € 28,76 € 23,77
  Toevoegen
 11. Eindpaal - Dubbelstaafmat
  Eindpaal - Dubbelstaafmat

  Deze eindpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 29,95 Special Price € 26,96 € 22,28
  Toevoegen
 12. Tussenpaal 60x60 - Dubbelstaafmat
  Tussenpaal 60x60 - Dubbelstaafmat

  Deze tussenpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 33,95 Special Price € 30,56 € 25,26
  Toevoegen

30 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Welkom op de pagina van Hekkenwereld waarin we het gaan hebben over staafmatten. Op dit moment zijn staafmatten kopen het meest populaire hekwerk van Nederland. Naast het moderne uiterlijk heeft dit type hekwerk ook zeer klassieke uitstraling. Dit type hekwerk wordt vaak gebruikt voor particuliere en commerciële doeleinden. De spijlenafrastering bestaat uit een spijlenmat en een verbinding verbonden door de spijlenmat. De verbindingen zijn gemaakt van gegalvaniseerd draad dat aan elkaar is gelast. Om de staafmatten van een kleur te voorzien, worden ze vanuit de fabriek gepoedercoat. De poedercoating wordt op het hekwerk aangebracht en vervolgens onder hoge temperaturen verwarmd in de oven. De warmte van de oven zorgt ervoor dat de poedercoating om het oppervlak heen smelt. Samen zorgen het verzinkte draad en de poedercoating ervoor dat het hekwerk beschermd is tegen roest en weersinvloeden van buitenaf. Onder andere door dit productieproces kunnen wij de kwaliteit leveren die u kan en mag verwachten van een staafmatten hekwerk. Bekijk hierboven het grootste assortiment in staafmatten bestellen.


Grootste assortiment staafmatten hekwerken van Nederland

Bij Hekkenwereld bent u aan het juiste adres als het gaat om het grootste assortiment staafmatten hekwerk van Nederland. Bij staafmat hekwerk kunt u een keuze maken uit drie soorten staafmatten: dubbelstaafmatten, enkelstaafmatten en gaasmatten. Hieronder leggen wij aan u uit welk type hekwerk past bij uw specifieke wensen en budget. Wist u dat wij ook een groot assortiment hebben in tweedehands hekwerken? Mocht uw ideale tweedehands staafmatten hekwerk er niet tussen staan op dit moment? Geen zorgen, ons assortiment tweedehands hekwerken wordt wekelijks aangevuld met nieuwe producten. Mocht u dringend op zoek zijn naar een specifiek type hekwerk, stuur ons dan een bericht via de chat (zie chat-icoontje rechtsonderin deze pagina). 


Welke series staafmatten hekwerken hebben wij?

Onze staafmatten hekwerken zijn er in verschillende soorten, vormen en maten. Alle staafmatten zijn van hoge kwaliteit en bieden daardoor stabiliteit van uw hekwerk voor de komende decennia. Met onze jarenlange kennis en expertise kunnen wij als familiebedrijf garant staan ​​voor de kwaliteit van staafmatten hekwerk. Deze kwaliteit wordt onder andere gegarandeerd door het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige behandeling hiervan. Het toepassingsgebied van dubbelstaafmatten en enkelstaafmatten is zeer breed, u kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om uw tuin of perceel goed af te schermen, kinderen veilig te laten spelen of dieren erin te houden. Daarnaast geeft onze serie staafmat hekwerken u de mogelijkheid om de staafmat te bekleden met planten of materialen.

Enkelstaafmatten hebben één horzontale en één verticale draadstaaf. Dit maakt dat ze in vergelijking met een dubbelstaafmat lichter zijn en daarbij iets voordeliger. Dankzij de zogeheten 3D-vorm kan de stabiliteit worden gewaarborgd en doet het verschil in zwaarte dus niets af aan de kwaliteit en stabiliteit. 

Dubbelstaafmatten bestaan bij ons uit twee horizontale en één verticale draadstaaf. We leveren dit type staafmat in twee verschillende diktes: 6-5-6 millimeter en een 8-6-8 millimeter. Grootste voordeel bij dubbelstaafmatten hekwerk is dat ze onderhoudsvrij zijn, in te zetten zijn zoals u dat wilt en hebben een strakke vormgeving. 

Gaasmatten zijn ideaal om een mooie klimop te maken. Gaasmatten zijn een vrij eenvoudig type van staafmatten en hebben bij ons een dikte van 4 millimeter. De mazen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zijn bijvoorbeeld ideaal om een Hedera in te laten groeien. 


Een video zegt meer dan een lap tekst

Bovenstaande video laat u zien met welk gemak u een keuze kunt maken als het gaat om het bestellen van uw definitieve staafmatten hekwerk. Bent u na het bekijken van de video enthousiast geworden? Ontzettend leuk, wij helpen u graag met het maken van uw bestelling!