The wishlist name can't be left blank
tuinhek ijzer

Informatiepagina

Tuinhek ijzer

Ontdek hieronder wat wij kunnen bieden

Welkom bij tuinhek ijzer Nederland

Hout, kunststof, metaal, ijzer. De keuze is tegenwoordig enorm als het gaat om het uitzoeken van ijzeren hekken. Leuk dat u bij ons bent uitgekomen! Dankzij onze jarenlange ervaring (lees: een jaar of 35) hebben wij de kennis en kunde in huis om u op weg te helpen naar een ideaal ijzeren hek. Binnen onze webshop hebben we het meest uitgebreide assortiment van Nederland. Ons gehele aanbod ijzeren tuinhekken zijn uit voorraad leverbaar en beschikbaar in verschillende typen, soorten, afmetingen en kleuren. Hiernaast bieden wij ook een groot assortiment in staafmatten (dubbelstaafmatten en enkelstaafmatten), hekwerkpakketten, standaard hekwerken, hekwerken op maat en houten hekwerken. Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment in tweedehands hekwerken. Op deze manier is er voor iedere specifieke wens en budget een passend hekwerk. Bekijk hieronder ons assortiment tuinhek ijzer en ontdek of er een match zit tussen uw wensenpakket en ons aanbod!

Kwaliteit heeft onze prioriteit bij ijzeren tuinhekjes

Binnen het bestelproces van een tuinhek is het belangrijk om voor uzelf te weten wat het specifieke doel ervan gaat zijn. Een afscherming voor ongewenste gasten, huisdieren of kinderen bijvoorbeeld? Bij tuinhek ijzer Hekkenwereld hebben wij een uitgebreid assortiment als het gaat om diverse typen hekwerken voor verschillende doeleinden. Bij ieder hekwerk staan verschillende kernwaarden centraal, deze zijn stabiliteit, robuustheid en kwaliteit. In onze ogen de belangrijkste waarden voor een kwalitatief hekwerk en tevens de ingrediënten voor een langere levensduur. 

We zitten meer dan 35 jaar in de wereld van hekken. In deze jaren hebben we natuurlijk de broodnodige expertise kunnen opbouwen. Hierdoor kunnen wij de garantie waarborgen die u van een tuinhek ijzer mag verwachten. Bij ons heeft u de keuze uit een groot assortiment hekken.

Ijzer tuinhekken op Social Media

Afbeeldingen zeggen vaak meer dan woorden. Op onze Social Media pagina’s sluiten wij ons hierbij aan. Op deze pagina’s vindt u een aardige impressie van onze producten en hoe onze hekwerken staan bij onze klanten. Benieuwd geworden wat Hekkenwereld tuinhek ijzer voor uw tuin kan gaan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken. Mocht u meer gedetailleerde afbeeldingen willen ontvangen van uw ideale metalen tuinhek? Stuur ons dan gerust een email of neem contact met ons op via de telefoon of chat-functie op deze website. 

Chatten voor meer informatie over ijzeren tuinhek?

Direct in contact komen met één van onze collega’s? Bij ijzeren tuinhekken staat de klant altijd centraal. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, maken wij gebruik van onze chatservice. Een laagdrempelige manier om direct in contact met ons te komen. Door te klikken op het chat-icoontje (zie rechtsonder deze pagina) opent u het chatvenster. Vervolgens zullen wij direct proberen met u in contact te komen. Wij kijken er alvast naar uit om al uw vragen te beantwoorden. Tot snel?

Video's zeggen meer dan foto's en woorden

Foto's zeggen meer dan woorden, maar video's zeggen weer meer dan foto's! Sinds kort hebben wij een nieuwe pagina bij Hekkenwereld. Op deze pagina wordt u in enkele korte informatieve videos aan de hand genomen in de zoektocht naar uw ideale hekwerk. Binnen onze webshop hebben wij verschillende (sub)categorieen waarop u kunt klikken. Op deze pagina's vind u extra informatie over deze desbetreffende categorie en een overzicht van al onze producten. Op de pagina met video's leggen wij u in een korte video duidelijk uit wat u kunt verwachten bij Hekkenwereld als het gaat om hekwerken, staafmatten, gaas, hekwerkpakketten en hekwerkonderdelen. Klik hier om direct één van deze videos te bekijken. 

Klanttevredenheid tuinhek ijzer: gemiddeld scoren wij een 9.5!

Bij tuinhek ijzer Hekkenwereld zijn we van mening dat de klant (lees:u) centraal moet staan, wat wij enorm belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoren wij bij tuinhek ijzer een 9.5 als cijfer wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Lees bij de volgende reviews wat ongeveer 825+ bestaande klanten voor mening achterlaten.