The wishlist name can't be left blank

Dubbelstaafmatten hekwerk

28 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Pakket - Dubbelstaafmat 8/6/8
  Pakket - Dubbelstaafmat 8/6/8

  Compleet pakket van dubbelstaafmatten van 8/6/8mm dikte met hoogtes naar keuze. Leverbaar per 2,5 meter.

  vanaf
  €- (vul de opties in)
  € 121,85
  Toevoegen
 2. Dubbelstaafmat 6/5/6
  Dubbelstaafmat 6/5/6

  Deze dubbelstaafmat heeft staven met een dikte van 6/5/6 mm. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 29,95 € 24,75
  Toevoegen
 3. Dubbelstaafmat 8/6/8
  Dubbelstaafmat 8/6/8

  Deze dubbelstaafmat heeft staven met een dikte van 8/6/8 mm. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 46,95 € 38,80
  Toevoegen
 4. Loopdeur - Dubbelstaafmat 8/6/8
  Loopdeur - Dubbelstaafmat 8/6/8

  Deze complete deur is leverbaar in 100, 125 en 150 cm breed. Is in diverse hoogtes leverbaar en verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 450,95 € 372,69
  Toevoegen
 5. Inrijpoort - Dubbelstaafmat 8/6/8
  Inrijpoort - Dubbelstaafmat 8/6/8

  Deze complete poort is leverbaar in 200, 250, 300, 400, 500 en 600 cm breed. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 948,95 € 784,26
  Toevoegen
 6. Tussenpaal - Dubbelstaafmat
  Tussenpaal - Dubbelstaafmat

  Deze tussenpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 7. Hoekpaal - Dubbelstaafmat
  Hoekpaal - Dubbelstaafmat

  Deze hoekpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 34,95 € 28,88
  Toevoegen
 8. Eindpaal - Dubbelstaafmat
  Eindpaal - Dubbelstaafmat

  Deze eindpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 31,95 € 26,40
  Toevoegen
 9. Tussenbeugel - Staafmat
  Tussenbeugel - Staafmat

  Deze tussenbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: 2x Tussenbeugel (in kleur), 2x RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  € 3,91 € 3,23
  Toevoegen
 10. Hoekbeugel - Staafmat
  Hoekbeugel - Staafmat

  Deze hoekbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: 1x Hoekbeugel (in kleur), 2x RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  € 4,39 € 3,63
  Toevoegen
 11. 3-puntsbeugel - Staafmat
  3-puntsbeugel - Staafmat

  Deze 3-puntsbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: Hoek-/tussenbeugel, 4x RVS bout, moer en ring

  vanaf
    vanaf  € 6,97 € 5,76
  Toevoegen
 12. Eindbeugel - Staafmat
  Eindbeugel - Staafmat

  Deze eindbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: 1x Eindbeugel (in kleur), 1x RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  € 3,21 € 2,65
  Toevoegen

28 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Dubbelstaafmatten hekwerk bij Hekkenwereld

Dubbelstaafmatten hekwerk worden vooral gebruikt op schoolpleinen van scholen, als omheining. Maar ook langs de voetbalvelden, langs speeltuinen, verzorgingstehuizen of speeltuinen zien we de dubbelstaafmatten terug. Maar de belangrijkste reden waarom we dubbelstaafmatten gebruiken is voor onze tuinen! De voornaamste reden van dit type hekwerk is de privacy, die optimaal gegarandeerd kan worden. Daarnaast dienen de dubbelstaafmatten ook als bescherming voor kinderen en/of huisdieren. Zo kunnen ze niet ontsnappen uit de tuin.  


Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Hekkenwereld ook pakketten samengesteld. Wij proberen het voor u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Direct uit voorraad leverbaar en binnen 5 werkdagen bij u thuisbezorgd met onze eigen bezorgservice.


Privacy met dubbelstaafmatten hekwerk

We willen vandaag allemaal zoveel mogelijk privacy. Als Nederlanders zijn wij daar erg op gesteld. Waar u dan meteen aan denkt, is een omheining voor uw huis en tuin. Een omheining kan gecreëerd worden met behulp van struiken of bomen, maar ook door middel van een hekwerk. Als u dan aan een hekwerk denkt, dan denkt u natuurlijk aan Hekkenwereld. Een van de meest verkochte producten van Hekkenwereld zijn de enkel- en/of dubbelstaafmatten hekwerk. Waarom is dit type hekwerk zo populair in Nederland? Dit komt omdat wij onze prijs laag houden, maar de kwaliteit hoog is. Een heel groot voordeel van dubbelstaafmatten én waardoor dit product ook zo geliefd is, is het feit dat het hekwerk open is, waardoor het een zeer ruimtelijke uitstraling heeft.


Dubbelstaafmat en kwaliteit: een van onze kernwaarden

De dubbelstaafmatten van Hekkenwereld worden kwalitatief en goedkoop aangeboden in Nederland. Dit zeer populaire en gewilde hekwerk is optimaal geschikt voor de tuinen in Nederland. Alle dubbelstaafmatten die Hekkenwereld levert, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door het gebruik van hoogwaardige materialen en verwerking van de productietechnieken. Alle dubbelstaafmatten zijn vervaardigd uit verzinkt draad en hierdoor een zeer stabiele basis als omheining.


Hekkenwereld heeft dubbelstaafmatten 6/5/6 en 8/6/8 in het assortiment. Het verschil zit hem in de dikte (mm) van de staven. De gehele serie van dubbelstaafmatten hekwerk bieden wij aan in de vorm van poorten, deuren en vaste panelen. In onze online webshop kunt u alle producten vinden. Binnen onze webshop vindt u daarnaast het complete aanbod van hekken, matten, schanskorven, gaas, hekwerkpakketten en onderdelen. Benieuwd geworden? Neemt u snel een kijkje!  


Bestelhulp van Hekkenwereld

Al kennis gemaakt met de bestelhulp van Hekkenwereld? Op deze manier binnen Hekkenwereld kunt u zelf uw hekwerk samenstellen. Door middel van eenvoudige overzichtelijke stappen selecteert u precies wat u wilt. Of het nou gaat om de dubbelstaafmatten of een ander hekwerk. Als de bestelling geplaatst is wordt het binnen 5 werkdagen bij u thuisbezorgd met onze eigen bezorgservice, door heel Nederland! Dus geen zorgen. Alle hekwerken van Hekkenwereld worden geleverd met een eenvoudige handleiding. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk stappenplan en tips. Alle hekwerken van Hekkenwereld zijn hierdoor gemakkelijk te plaatsen. Heel veel succes en alvast veel hekwerkplezier.


Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat dubbelstaafmatten hekwerk voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.


Meer informatie willen ontvangen?

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven.

Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-5914444.