The wishlist name can't be left blank
gebruikt hek

Informatiepagina

Gebruikt hek

Lees verder!

Op zoek naar een gebruikt hek?

U kijkt naar uw eigen tuin en beseft dat het tijd is dat er wat moet gebeuren. Zeker in deze periode is het zaak uw tuin gronding te onderhouden. Gedacht aan een tuinomheining of tuin omranding? Uiteraard vergt dit onderhoud omdat veel werkzaamheden zich continu zullen herhalen. Hoe fijn zou het zijn als er een passende oplossing is om uw tuin op te knappen waaraan u maar één keer werk heeft? Om in deze behoefte te voorzien komen de gebruikte hekken van Hekkenwereld kijken. Hekkenwereld heeft een zeer ruim aanbod als het gaat om tweedehands hekken.  

Wat is het voordeel van tweedehands hekwerk kopen bij Hekkenwereld?

Uiteraard is ons gehele aanbod van gebruikte hekken voordeliger in aankoop. Daarnaast krijgt u 1 jaar garantie, zijn alle tweedehands hekken uit voorraad leverbaar en zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Kortom, voor elke specifieke wens hebben wij een passend gebruikt hek.  

Hebben jullie alleen maar tweedehands hekken? Wat is het totale assortiment hekwerk?

Zeker niet! Hekkenwereld staat bekend als toonaangevend aanbieder als het gaat om al het soort hekwerk. Hekkenwereld heeft een zeer ruim assortiment als het gaat om dubbelstaafmatten, enkelstaafmatten, tuinhekken, loopdeuren, poorten en gaas. Kortom, voor elk budget hebben wij een geschikt hekwerk!

Klanttevredenheid: gemiddeld scoren wij een 9,2!

Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort Hekkenwereld een 9,2 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Tevreden over uw gebruikte hekwerk, levering of onze producten? Laat een review achter op onze website. Wij danken u voor uw eerlijkheid. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Een kijkje willen nemen bij tweedehands hek Hekkenwereld?

Natuurlijk is het mogelijk om uw (tweedehands) hekwerk bij ons te komen bekijken. Daarom nodigen wij u graag uit om het hekwerk bij ons kijkpunt te bekijken. Uiteraard kunt u ook rustig een kijkje nemen in onze webshop.

Close