The wishlist name can't be left blank
hekken Utrecht

Informatiepagina

Hekken Utrecht

Lees hieronder meer!

Hekken Utrecht: kwaliteit, robuustheid & veiligheid

Utrecht, de stad waar de grootste domtoren van Nederland staat! Maar ook een van de steden waar Hekkenwereld zijn hekkenwerk levert! Woont u in Utrecht of in de omgeving van Utrecht? Dan kunnen wij u als grote leverancier van hekken Utrecht helpen bij het vinden van uw perfecte hekwerk. Vandaag de dag speelt veiligheid een grotere rol dan jaren geleden. Door de steeds meer opkomende criminaliteit, voelen mensen zich minder veilig. Zeker in de grotere steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Utrecht is de laatste jaren het gevoel van onveiligheid bij de burgers gestegen. Het geeft mensen een fijn gevoel als er een hekwerk om het huis staat. Laten wij u daar van Hekkenwereld nou eens bij kunnen helpen. Door een hek om uw huis te plaatsen creëert u uw eigen stukje veiligheid en weert het eventuele indringers.

Veiligheid met de hekken van Hekkenwereld

De hekken van Hekkenwereld zijn vervaardigd uit staal en vervolgens verzinkt. Hierdoor wordt het staal beschermd tegen corrosie. Vervolgens worden de hekken ook nog gepoedercoat met de gewenste kleur. Er zijn ook diverse hekwerken in verschillende hoogtes beschikbaar. Zo kunt u zelf kijken bij welk hekwerk u zich het veiligst voelt. Heeft u al gekeken naar spijlenhek Peru, beschikbaar in verschillende hoogtes (100cm t/m 250cm) en 3 kleuren. Door de puntenkam schrikt het indringers af om over het hek te komen. Voor optimale bescherming en afscherming van uw huis. Toch liever een lager hek? Kijk dan eens naar Malta of Rimboe. Deze zijn wat speelser van uiterlijk, maar met dezelfde specificaties als hekwerk Peru. Ook deze hekken Utrecht zijn in verschillende hoogtes en kleuren leverbaar. Natuurlijk zijn er veel andere mooie goedkope hekwerken te vinden in de webshop van Hekkenwereld. Neem snel een kijkje!

Levering Hekkenwereld & omgeving

Als u een hekwerk naar keuze hebt gevonden en deze eenvoudig in de webshop hebt besteld, dan rest ons nog alleen om de bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw hekwerk aan huis. Woont u in de omgeving van Utrecht, zoals Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Zeist of Bunnik? Geen probleem! Zodra de bestelling van hekken Utrecht definitief is, kunt u alvast wegdromen van uw hekwerk en zetten wij de bezorging in gang. Zo eenvoudig is het!

Klanttevredenheid bij hekken Utrecht: gemiddeld scoren wij een 9,5!

Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort Hekkenwereld een 9,5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Tevreden over uw hekken Utrecht, levering of onze producten? Laat een review achter op onze website. Wij danken u voor uw eerlijkheid. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Twijfels bij hekken Utrecht?

Mocht u toch nog twijfelen over welk type, kleur of hoogte van uw hek, dan kunt u altijd onze locatie bezoeken in Maasland. Hier kunt u alle hekken uit de webshop bekijken. Hopelijk maakt het de keus niet moelijker met al die keus! Wij helpen u graag met het vinden van uw juiste hekwerk.

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hek aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat hekken Utrecht voor uw tuin kunnen betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Contact

Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over hekwerken of andere producten te beantwoorden. Een eigen account aanmaken in onze webshop maakt het voor onze klantenservice nog makkelijker om met u mee te kijken en u telefonisch advies te geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444.

Close