The wishlist name can't be left blank
staafmat

Informatiepagina

Staafmat

Ontdek hier alles over onze staafmat

Grootste assortiment staafmatten van Nederland

Bij het verbouwen van uw tuin heeft u natuurlijk iets nodig dat past bij uw tuin en omgeving. Daarnaast wilt u dat het product dat gekozen wordt lang meegaat en bestand is tegen invloeden van buitenaf. Momenteel is een staafmat hekwerk een zeer populaire en gewilde tuinafscheiding in Nederland. Door de dubbele functie van spijlenmatten (het dienen als een tuinafscheiding en het afschermen van ongenodigde gasten van de tuin) is dit type afscheiding een uitkomst bij een tuinrenovatie. Ons assortiment staafmat bestaat simpel gezegd uit verschillende typen. Welke dit zijn leggen we hieronder graag aan u uit. Klik hieronder op 'bekijk het aanbod' om ons assortiment staafmat te bekijken.

Als we kijken naar een staafmat hekwerk, dan kunnen we hieruit concluderen dat dit een zeer geschikt hekwerk is, als het moet dienen als goede afrastering van tuin. Dit type hekwerk heeft een dubbele functie; het dient als tuinafscherming en verbetert uw woon- en tuingenot. De conclusie is dat het staafmat hekwerk dé ideale oplossing is voor uw tuin. Bekijk hieronder het zeer exclusieve en uitgebreide aanbod van Hekkenwereld. Klik hieronder op 'bekijk het aanbod' om ons volledige assortiment staafmat bestellen te bekijken. 

Ons assortiment staafmatten?

Elke staafmat heeft bij Hekkenwereld zijn eigen unieke kenmerken en kleuren. Het assortiment staafmatten bij Hekkenwereld bestaat simpel gezegd uit vier soorten: enkelstaafmatten, dubbelstaafmatten 6/5/6 mm, dubbelstaafmatten 8/6/8 mm, en gaasmatten. Iedere soort is verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten. Wat geldt voor alle vier soorten staafmatten is dat ze universeel toepasbaar zijn.

Enkelstaafmatten zijn vrij eenvoudige hekken die vandaag de dag steeds populairder zijn geworden. We zien de enkelstaafmatten vooral terug op kinderboerderijen of als tuinafscheiding. Zowel zakelijk als privé worden de enkelstaafmatten ingezet. Een groot voordeel van enkelstaafmatten is dat het hekwerk vrij eenvoudig is, maar de stabiliteit optimaal is. Door de verzinkte draad die verwerkt zit in de enkelstaafmat kunnen wij deze stabiliteit garanderen. Tevens is de enkelstaafmat iets voordeliger dan de dubbelstaafmatten. Een dubbelstaafmat is voorzien van dubbele horizontale spijlen, waardoor dit type staafmat nog net wat steviger en stabieler is dan de enkelstaafmatten. De dubbelstaafmatten zijn in verhouding ook iets duurder dan de enkelstaafmatten. Een enkelstaafmat bestaat uit een horizontale en verticale spijl. Het is de ietwat simpelere uitvoering van de staafmat, maar doet zeker niet onder qua kwaliteit van de dubbelstaafmatten. Tot slot de gaasmatten. De gaasmatten van Hekkenwereld kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als afscheiding voor pluimvee of andere dieren en ook om bijvoorbeeld klimplanten tegenaan te laten groeien. Door de stevigheid en stabiliteit van de gaasmatten, kunnen de gaasmatten prima het gewicht van planten dragen. De prijs-kwaliteitverhouding is goed bij Hekkenwereld. U geeft niet onnodig te veel geld uit voor een staafmat. De kwaliteit van ons assortiment staafmat kopen blijft ten alle tijden gewaarborgd.

Waar blinken wij bij staafmat Hekkenwereld in uit?

Wat zijn de voordelen van een staafmat bij Hekkenwereld?

staafmat hekkenwereld

 

Klanttevredenheid bij het bestellen van een staafmat: gemiddeld scoren wij een 9.5!

Gemiddeld scoort staafmat bij Hekkenwereld een 9.5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op. Op dit moment hebben wij een kleine duizend klanten die een review achter hebben gelaten op onze website. De tevredenheid is een gegeven waar wij al 35+ jaar naar streven. Klanttevredenheid is namelijk een belangrijke pijler binnen onze organisatie.

Alle informatie over een staafmat in een video

Een video over een tuinhek is waardevoller dan een foto of duizend woorden. Op zoek naar net even dat stukje extra beleving van een staafmat, voordat je bestelling bij ons het pand verlaat? Bekijk dan één van onze video's. In onze webshop kun je op verschillende (sub)categorieën klikken. Op deze pagina's vindt u meer informatie over deze categorie en een overzicht van al onze producten. Op de videopagina staat een overzicht van ons gehele assortiment hekwerken, staafmatten, gaas, hekwerkpakketten en hekwerkonderdelen. Klik hier om direct één van deze videos te bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw staafmat ook fysiek te komen bewonderen. Via het kijkpunt van Hekkenwereld nodigen wij u graag uit. De koffie zetten wij alvast klaar, tot snel!

Staafmat in een overzicht

Bij hekken winkel Hekkenwereld streven wij naar kwaliteit van uw tuinomheining. Bij ons kunt u een hek bestellen als u denkt aan het opknappen van uw tuin. Hiernaast leveren wij uit voorraad, bieden een eenvoudige zelfmontage én waarborgen een zo aantrekkelijke prijs voor u als klant. Voor ons is het belangrijk u een zo goed mogelijk advies te geven. Hek op maat van Hekkenwereld maakt het voor u mogelijk om uw tuinhek geheel naar eigen wens en budget samen te stellen. Sinds kort is het ook mogelijk om uw sierhek 100% gratis te ontwerpen/ tekenen. Dit kan enorm eenvoudig binnen enkele minuten. Klik hier om uw ideale voordelige hek vanuit huis te ontwerpen. 

Close