The wishlist name can't be left blank
hek voortuin

Informatiepagina

Hek voortuin

Lees verder!

Een hek in uw voortuin: net dat stukje meer voor uw woning

Op dit moment bent u bij hek voortuin Hekkenwereld aan het juiste online en fysieke adres als het gaat om het uitzoeken van een hekwerk voor uw voortuin. Doordat wij al 35 jaar in het 'hekken-vak' zitten kunt u de kwaliteit, expertise en kunde verwachten die u van een hekwerk webshop mag verwachten. Wij zijn dé webshop in Nederland als het gaat om hekwerken en onderdelen. Waarschijnlijk bent u op zoek naar een betaalbare oplossing om uw voortuin net dat stukje meer te geven. Dit stukje meer kan worden gevonden in de aanleg van bijvoorbeeld tegels, het aanplanten van een struik, heg of boom. Echter, vaak ontbreekt net dat extra stukje finesse... een hekwerk. Alle hekwerken bij Hekkenwereld kunnen worden gebruikt voor uw voortuin. Een hek voortuin bij Hekkenwereld geeft ten eerste een mooie uitstraling aan uw voortuin en ten tweede werkt het ook preventief tegen indringers en ongenodigde gasten.

Kernwaarden bij hek voortuin: kwaliteit, robuustheid, stabiliteit en expertise 

Kwaliteit, robuustheid, stabiliteit en expertise zijn de belangrijkste kernwaarden bij Hekkenwereld. Zoals al eerder beschreven zitten wij bij Hekkenwereld 35 jaar in het vak. Hierdoor hebben wij de juiste expertise in huis om u een hekwerk te leveren waarvan u tientallen jaren plezier kunt beleven. Hiernaast werken wij samen met leveranciers die enkel en alleen gebruik maken van hoogwaardige en exclusieve materialen. Hierdoor kunnen wij samen de eerder beschreven vier kernwaarden waarborgen. Uiteraard is iedere tuinwens net weer anders. Dankzij ons uitgebreide assortiment hek voortuinen hebben wij voor ieder budget en wens een gepast hekwerk. Mocht u ondersteund willen worden in het maken van de juiste keuze adviseren wij u te klikken op ons chat-icoontje (rechtsonderin deze pagina). Op deze manier komt u met een hekwerkspecialist van hek voortuin in contact die u binnen enkele minuten kan ondersteunen in het uitzoeken van uw hek. Geen voortuin of wens is ons te gek! Een vraag? Bekijk hier ons aanbod veelgestelde vragen.

Zelf u hek voortuin samenstellen? Geen probleem

U kunt de keuze maken uit een tuinhek met standaard maatvoeringen, of een hek voortuin dat passend is binnen uw ideale afmetingen. Dit noemen wij ook wel hek op maat. Naast uw wens qua afmetingen kunt u geheel naar eigen smaak uw hek voor uw voortuin samenstellen. Een keuze kan worden gemaakt in kleur, uiteinde van het hekwerk (ook wel de punt van het tuinhek genoemd), vulling, spijl, soort paal. Stel hier uw eigen hek voortuin samen. Belangrijk is om een idee te krijgen wat voor tuinhek aansluit bij uw voortuin. Benieuwd geworden wat hek voortuin Hekkenwereld voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Klanttevredenheid bij hek voortuin: gemiddeld scoren wij een 9,5!

Wat wij ook belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat namelijk ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort hek voortuin in Nederland een 9,5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Klik hier om onze reviews te bekijken van onze webshop. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Handig om ook te bekijken

Bij hekken winkel Hekkenwereld streven wij naar kwaliteit van uw tuinomheining. Bij ons kunt u een hek bestellen als u denkt aan het opknappen van uw tuin. Hiernaast leveren wij uit voorraad, bieden een eenvoudige zelfmontage én waarborgen een zo aantrekkelijke prijs voor u als klant. Voor ons is het belangrijk u een zo goed mogelijk advies te geven. Hek op maat van Hekkenwereld maakt het voor u mogelijk om uw tuinhek geheel naar eigen wens en budget samen te stellen. Sinds kort is het ook mogelijk om uw sierhek 100% gratis te ontwerpen/ tekenen. Dit kan enorm eenvoudig binnen enkele minuten. Klik hier om uw ideale voordelige hek vanuit huis te ontwerpen. 

Close